Μ. Μηλιαρέση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους διάσημους φίλους της! Φωτογραφίες

Με ένα μεγάλο beach party, πολύ χορό, γλυκά και πρωτότυπα coctails αποφάσισε να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της η Μαίρη Μηλιαρέση. Το TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Casablanca Bay χθες βράδυ και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η ίδια είχε προσκαλέσει, με το δικό της μοναδικό τρόπο, τους φίλους της στο πάρτυ που αποφάσισε να κάνει για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και να διώξει τη μελαγχολία που της έφεραν αυτές οι μέρες.

/

Χωρίς να χάνει μάλιστα το χιούμορ της είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πως λόγω του ότι έπαθε κατάθλιψη στα γενέθλια της τον Αύγουστο, θέλει να χαρεί με φίλους χαλαρά ποτά, δίπλα στο κύμα και την άμμο και με αυτό τον τρόπο να υποδεχτεί τον χειμώνα με θετική ενέργεια!

/

Με ανάλογο dress code παραλίας η Μαίρη Μηλιαρέση υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους της, ανάμεσά στους οποίους ήταν η Νίνα Λοτσάρη, η Τζούλη Μασίνο και άλλοι και απόλαυσε τη βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

/

Highlight του event αποτέλεσε ασφαλώς η πρωτότυπη τούρτα με τα 101 κεριά που έσβησε θέλοντας να σατιρίσει τα χρόνια που περνούν.
Δες φωτογραφίες:

Η Μαίρη Μηλιαρέση με την τούρτα της!
/

Μαίρη Μηλιαρέση, Νίνα Λοτσάρη
/

Τζούλη Μασίνο, Νίνα Λοτσάρη
/

Η Μαίρη Μηλιαρέση με τον Μάνο Κατσαμπούρη
/

Μαίρη Μηλιαρέση, Τζούλη Μασίνο
/

Δες φωτογραφίες από τα γενέθλια:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More