Δ. Νομικού – Ν. Παπαδάκης: Παρουσιάζουν τη νέα μηχανή καφέ της Nespresso!

Ένα ξεχωριστό Σάββατο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς παρέα με τη Nespresso που παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία, τη νέα μηχανή καφέ U – μια μηχανή καφέ ακόμη πιο απλή στη χρήση, «έξυπνη», οικολογική η οποία θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές της ανυπέρβλητης ποιότητας Nespresso.

H Δούκισσα Νομικού και ο Νίκος Παπαδάκης υποδέχτηκαν τον όμορφο κόσμο της συμπρωτεύουσας στη Nespresso Boutique στην οδό Μητροπόλεως και έδειξαν πόσο εύκολη είναι η παρασκευή ενός εξαιρετικού καφέ με τη βοήθεια της U.

Το διάσημο δίδυμο των παρουσιαστών, τα μαγευτικά κοκτέιλ με βάση τον καφέ, και η εντυπωσιακή εμφάνιση της U δημιούργησαν ένα αξέχαστο μείγμα, που μόνο η Nespresso μπορεί να αναδείξει. Φυσικά οι δύο guest stars ενθουσίασαν το κοινό, που κατέκλυσε το κατάστημα καθ’ όλη τη διάρκειας της λειτουργίας του για να ανακαλύψει διά στόματος Δούκισσας και Νίκου τα μυστικά και τις δυνατότητες που κρύβονται πίσω από το όνομα U.

Δες φωτογραφίες!
/

Η νέα μηχανή συνδυάζει άψογα ευκολία στη χρήση & κομψή εμφάνιση. Είναι το μοντέλο μηχανής που θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους εκείνους που αναζητούν την υψηλότερη ποιότητα στον καφέ σε συνδυασμό με το καθαρό design.

Δεδομένης της αγάπης των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για τα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και τις ανώτερες γεύσεις η U, προηγμένη μηχανή που προσαρμόζεται τέλεια στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις μας, αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Άλλωστε, η Nespresso Boutique έχει γίνει hot spot της συμπρωτεύουσας μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την άφιξή της σε μια πόλη που αντιλαμβάνεται όσο λίγες την αξία του καφέ ανώτερης ποιότητας και την πολύτιμη καφεγνωσία της Nespresso, παγκόσμιου leader και αγαπημένου brand διεθνώς.

Advertisement

Read More

And More