Λ. Νάργες – Τ. Σωτηροπούλου και άλλοι celebrities στο… γήπεδο της Nova!

Πολλοί επώνυμοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην παρουσίαση του προγράμματος της Nova. Η πρώτη ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα παρουσίασε σε μια ξεχωριστή βραδιά σε κεντρικό πολυχώρο της Αθήνας, το πολύπλευρο πρόγραμμα της για τη σεζόν 2012-2013, το οποίο και αυτή τη χρονιά καλύπτει κάθε επιλογή των συνδρομητών.

Στη βραδιά βρέθηκαν η Λάουρα Νάργες η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, η Ρούλα Σταματοπούλου, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Ανδρέας Μπέκιος με την σύζυγό του Χριστίνα Παύλου και πολλοί άλλοι.
/
Το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague, ενώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων καθώς και οι 16 ομάδες αγωνίζονται φέτος στο… γήπεδο της Nova! 252Live αγώνες από όλα τα γήπεδα της Super League.
Τρίτη και Τετάρτη το Champions League καθηλώνει τους λάτρεις του μεγάλων συγκινήσεων που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου κλείνουν ραντεβού με τους συνδρομητές της Nova. Από φέτος τις ευρωπαϊκές βραδιές θα συνοδεύει η γνώριμη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Πέμπτη, με τους 23 από τους 24 αγώνες του Europa League. Ακόμη, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Premier League, μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τη Nova, το πρωτάθλημα Αργεντινής ταξιδεύει τους συνδρομητές σε μια χώρα που «γεννά» μεγάλους παίκτες, ενώ η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση εμπλουτίζει φέτος το περιεχόμενο της με το εξαιρετικά δυνατό και ενδιαφέρον πορτογαλικό πρωτάθλημα.

/

Οι φίλοι του μπάσκετ, απολαμβάνουν στη Nova την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος, τη Euroleague και οι φίλοι του Volley θα παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο τους 2 πιο σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής της Volley League Ανδρών και φυσικά όλη την τελική φάση του πρωταθλήματος.
Επιπλέον, οι φίλοι των σπορ, μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα, τα κορυφαία τουρνουά του παγκόσμιου τένις καθώς και top events πολλών ακόμη αθλημάτων, περισσότερα από 100 διαφορετικά σπορ σε 13 αθλητικά κανάλια.
Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα μεταφέρει τους συνδρομητές της και στη μαγεία του Hollywood!
Περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες τον χρόνο, από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και οι καλύτερες Ελληνικές ταινίες σε συμπαραγωγή της Nova. Όλες οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες θα προβληθούν αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Nova πολύ πριν την προβολή τους στα κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, μαζί με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που μαγνητίζουν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο: Newsroom, Boardwalk Empire III, CSI XIII, Person of Interest.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Χριστίνα Παύλου, Ανδρέας Μπέκιος
/

Λάουρα Νάργες

Ελισσάβετ Σπανού
/

Τόνια Σωτηροπούλου
/

Μαίρη Αυγερινοπούλου, Ρούλα Σταματοπούλου
/

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
/

Read More

And More