Onirama: Παρουσίασαν το “Μεθυσμένο τατουάζ” στους επώνυμους φίλους τους! Φωτογραφίες

Το “Μεθυσμένο τατουάζ” στους επώνυμους φίλους τους παρουσίασαν χθες βράδυ οι Onirama και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το γνωστό συγκρότημα διοργάνωσε μια ανατρεπτική βραδιά στο fashion workshop της Βίκυς Καγιά για να μας δώσει μια γεύση από τη νέα δισκογραφική δουλειά του, που θα συζητηθεί. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.

Ο γλυκός άνεμος και η ζεστή χθεσινή βραδιά βοήθησαν πολύ ώστε να στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ στην ταράτσα του workshop, με τους Οnirama να υποδέχονται τους διάσημους φίλους τους και να τραγουδούν τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Κάτω από τον γεμάτο αστέρια ουρανό, οι Onirama ανέβηκαν on stage τραγούδησαν και έδωσαν το μικρόφωνο στην Ελπίδα, που συμμετέχει και στο τελευταίο άλμπουμ τους. Ο Θοδωρής αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και όσους τον τίμησαν τραγούδησε με πολύ κέφι και ξεσήκωσε το κοινό.

Την ίδια στιγμή, στον απέναντι τοίχο προβάλλονταν το promo video του άλμπουμ τους, ενώ οι επώνυμοι φίλοι τους δεν σταμάτησαν να χορεύουν στο ρυθμό τους. (To video γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με τον Θοδωρή να κάνει βόλτα με το ποδήλατο του και να τραβά ξεχωριστές στιγμές από την πόλη).
Εκεί ήταν από νωρίς η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι πάντα στα πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη, η Ελπίδα, η Έλλη Κοκκίνου, η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά, η Xenia Ghali και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Μαργαρίτα Μάτσα, Onirama

Ελπίδα, Βίκυ Καγιά, Σίσσυ Χρηστίδου

Onirama, Ελπίδα

Βίκυ Καγιά

Έλλη Κοκκινου

Βίκυ Καγιά, Σίσσυ Χρηστίδου

Onirama, Μύρωνας Στρατής

Θοδωρής Μαραντίνης, Έλλη Κοκκίνου

Xenia Ghali

Onirama

Φωτογραφίες από το live:

Read More

And More