Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2012 | 11:04
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Το TLIFE στη μεγάλη συναυλία αγάπης για τα παιδιά! Φωτογραφίες

Το TLIFE στη μεγάλη συναυλία αγάπης για τα παιδιά! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες ένωσαν χθες τις φωνές τους και τραγούδησαν για τα παιδιά, σε συναυλία που έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή”, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία.
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

/
 
Τους ερμηνευτές πλαισίωσε η χορωδία Σπύρου Λάμπρου, το νεανικό χορωδιακό σύνολο “Έμπνευσις” και η λαϊκή ορχήστρα ελληνικής μουσικής “Έμμετρον”. Τη συναυλία παρουσίασε ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ, τη μουσική επιμέλεια είχε ο Μανώλης Γεωργοστάθης.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε βράβευση εκπροσώπων 30 δήμων της Αττικής, έξι ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεόντειου Σχολής, με τη συνεργασία των οποίων συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φάρμακα τους τελευταίους μήνες για την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

/

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, με στόχο την ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη οικονομικά αδύναμων ατόμων. Στις δράσεις του συγκαταλέγονται, η παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ανασφάλιστους πολίτες με 246 εθελοντές γιατρούς, η διενέργεια 10.000 εμβολιασμών σε 2.800 ανασφάλιστα παιδιά στην Αττική και τα άγονα νησιά, η συλλογή φαρμάκων σε δήμους και ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η κατάρτιση προγραμμάτων υγείας για κρατούμενους και εργαζόμενους φυλακών.

/
 
“Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής γιατί θεωρήσαμε ότι έπρεπε να παρέμβουμε, ώστε η οικονομική κρίση να μην επιφέρει υγειονομική κρίση”, εξήγησε σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.
 
“Μέσω της ιδιότητάς μας ως καλλιτέχνες συμβάλουμε αύριο σε μια μεγάλη πράξη, μια μεγάλη ιδέα, ο καθένας από το μετερίζι του, προσπαθώντας να δώσουμε κάτι από το περίσσευμα ψυχής και αγάπης μας”, επισήμανε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

/

Δες φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία αγάπης:

Θάλεια Προκοπίου, Μπάμπης Τσέρτος
/

Μιχάλης Χατζηγιάννης
/

Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σάκης Μπουλάς
/

Στέλιος Διονυσίου, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Δημήτρης Κόκοτας, Χάρης βαρθακούρης
/

Η παιδική ορχήστρα
/

Κώστας Μακεδόνας, Γρηγόρης Βαλτινός, Δημήτρης Κόκοτας
/

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
/

/

Δημήτρης Κόκοτας, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Χάρης Βαρθακούρη
/

Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου
/

Κώστας Μακεδόνας
/

Μελίνα Ασλανίδου
/

Ζωή Παπαδοπούλου, Αρετή Κετιμέ
/

/
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10