Κουφέτα, αρνιά και βουκολικό δράμα με επώνυμες παρουσίες στην Βουκουρεστίου!

Μύρισε “Πάσχα” το βράδυ του Σαββάτου στην καρδιά της Αθήνας. Όσοι πέρασαν μπροστά από το θέατρο Παλλάς στη Βουκουρεστίου έμειναν έκπληκτοι βλέποντας πως εκεί είχε στηθεί από νωρίς ένα μεγάλο πανηγύρι. Ο λόγος; Η πρεμιέρα της παράστασης “Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας”.

Το βουκολικό δράμα παίρνει σάρκα και οστά με πρωταγωνιστές τον Πάνο Βλάχο και την Ευγενία Δημητροπούλου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια και οι επώνυμοι καλεσμένοι γίνονται μάρτυρες του γάμου της Κρουστάλλως και του Λιάκου. Γι’ αυτό το λόγω άλλωστε οι ταξιθέτριες τους μοίρασαν και κουφέτα στην αρχή της παράστασης.

Τις “ευχές” τους στο ζευγάρι, αλλά και τη θετική κριτική τους έκαναν όλοι οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά. Ανάμεσά τους άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό, αλλά και πολιτικό χώρο. Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Μαρινέλλα, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Μάρα Ζαχαρέα με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, η Μαρία Μπακοδήμου με τον σύντροφό της και πολλοί ακόμη.

Από το κοινό δεν έλειπε και η αγαπημένη του Πάνου Βλάχου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που δεν σταμάτησε να κάνει γκριμάτσες και να “πειράζει” τον καλό της μετά το τέλος της παράστασης.

Όσο για τις εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού στη σκηνή το μουσικό κομμάτι ανέλαβε ο Γιώργος Μαργαρίτης…

…και μετά το grand finale, αντί για το κλασικό coctail party που γίνεται συνήθως στις πρεμιέρες ακολούθησε μεγάλο γλέντι με χορό, τραγούδια, αρνιά κοκορέτσι και άφθονο κρασί.

Η Ελένη Κούρκουλα έσυρε το χορό…

Αρνιά και κοκορέτσι για το γάμο της “Κρουστάλλως” και του “Λιάκου”…

Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:

Μαρία Μπακοδήμου

Αγάπη Πολίτη, Βασίλης Μπισμπίκης με τη σύζυγο του και τους γονείς του

Ελένη Φιλίνη

Μαρινέλλα

Γιάννης Χονδράκης, Εύη Φραγκάκη

Γιώργος Κυρίσης, Έλενα Ακρίτα

Γιάννης Φέρτης με την σύζυγό του Μαρίνα Ψάλτη

Νίκος Γαλανός, Θάνος Καληώρας

Ο Πάνος Βλάχος με την μητέρα του

Μάρκος Σεφερλής, Ευγενία Δημητροπούλου

Μαριάννα Τόλη, Κώστας Αρζόγλου

Η Λένα αρώνη με τον σύζυγό της

Βάνα Ραμπότα, Βασίλης Κούκουρας

Read More

And More