Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης του Σ. Παπαδόπουλου;

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της παράστασης ”Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού”, στο θέατρο ”Αλέκος Αλεξανδράκης” και το TLIFE δεν θα μπορούσε να λείψει!

Το ”παρών” στην πρεμιέρα της παράστασης έδωσε πλήθος επωνύμων, που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρήστο Μπίρο, Νίκη Παλληκαράκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Στέλιο Πέτσο. Ανάμεσά τους η Κιμ Λίλιαν, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κατερίνα Λέχου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας τρελός για δέσιμο -ειδικός στις μεταμφιέσεις- διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της ”αυτοκτονίας” ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Οι αστυνομικοί τρομοκρατημένοι, γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και τη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει κι από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους κι είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί από το παράθυρο… Μέσα σε δύο ώρες η κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!

Δες φωτογραφίες:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την Κιμ Λίλιαν

Με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Φερεντίνος

Νόνη Δούνια

Με την Κατερίνα Λέχου

Αθηνά Οικονομάκου, Νίκη Παλληκαράκη

Σοφία Παυλίδου

Με την Κατερίνα Κούκα

Κώστας Βουτσάς και Κάτια Νικολαΐδου

Νόνικα Γαληνέα

Η Πίτσα Παπαδοπούλου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Χάρης Σώζος

Λόλα Νταϊφά, Δημήτρης Μητροπάνος

Αποστόλης Τότσικας και Παναγιώτης Μπουγιούρης

Read More

And More