Η συναυλία της Patti Smith στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Η Patti Smith που αποτελεί την απόλυτη εκπρόσωπο της ελευθερίας και της απλότητας, ήρθε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών για μια και μόνη συναυλία στην πόλη.

/

Η 67χρονη μουσικός είναι μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της γενιάς της. Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας της συνδύασε την μπητ ποίηση με το garage rock, επηρρεάζοντας τα ακούσματα των Αμερικανών εφήβων που απείχαν ηθελημένα από το ελαφρύ ντίσκο κίνημα.

/

Έγινε παγκοσμίως γνωστή με το τραγούδι “Because the Night” φτάνοντας στη 13η θέση του Billboard με τα 100 πιο δημοφιλή τραγούδια.

/

Το 2005 επονομάστηκε τιμητικά Διοικητής του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων από τον Γάλλο υπουργό Πολιτισμού, ενώ το 2007 πήρε τη θέση της στο Rock and Roll Hall of Fame.

/

Ανάμεσα σε αυτούς που την απόλαυσαν στη χθεσινή συναυλία ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε την Θέμιδα Μπαζάκα τον Κωνσταντίνο Τζούμα και την εικαστικό Χαρά Πιπερίδου. Με πολύ κέφι και ενέργεια η Patti Smith ερμήνευσε τις επιτυχίες της, τράβηξε φωτογραφίες πάνω από τη σκηνή ενώ από τις χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η τραγουδίστρια έφτυσε, στην κυριολεξία, στη σκηνή του Ηρωδείου!

Read More

And More