Πρεμιέρα για Ρουβά – Onirama! Χρηστίδου και Λάτσιος στα πρώτα τραπέζια!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και των Onirama στο νυχτερινό κέντρο “Politia live clubbing” της Θεσσαλονίκης. Ο κορυφαίος Έλληνας star επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show!

Ο ίδιος και οι Onirama προσέφεραν στους θαμώνες ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, κέφι και χορό και διασκέδασαν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μετά λοιπόν, από την μεγάλη πρεμιέρα και τις αξέχαστες βραδιές που προσέφεραν στο αθηναϊκό κοινό, πλέον θα ξεσηκώνουν τους Θεσσαλονικείς με τις εμφανίσεις τους.

Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκαν για να τους απολαύσουν ο Γιάννης Λάτσιος και η Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε η παρουσιάστρια να λείπει από την πρεμιέρα του αγαπημένου της Θοδωρή!

Μάλιστα, λίγο πριν έκανε δηλώσεις σχετικά με την πρεμιέρα, την οικογένειά της, τον Σάκη Ρουβά, το κόστος του σπιτιού που αγόρασε πρόσφατα με τον σύζυγό της και άλλα πολλά!

Δες τα βίντεο του Τάσου Λεοντιάδη για την εκπομπή “Lifestyle”:

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης γιορτάζει 20 χρόνια καριέρας στη μουσική, ενώ οι Onirama φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια δυναμικής πορείας!

Read More

And More