Το TLIFE στην πρεμιέρα των Χ. Χατζηπαναγιώτη – Γ. Στάνκογλου! Δες ποιοι διάσημοι πήγαν

Μια θεατρική παράσταση με έντονες συγκινήσεις και ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο μήνυμα παρακολούθησαν χθες το βράδυ, όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του “ανθρώπου της βροχής” που πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Κλέλια Ρένεση.
Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” στην πολλά υποσχόμενη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσά τους ήταν η Φανή Χαλκιά, η Βίκυ Σταυροπούλου και άλλοι καλοί φίλοι και συνεργάτες των πρωταγωνιστών.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Το έργο “Rain Man” ( Ο άνθρωπος της βροχής), του οποίου η θεατρική διασκευή βασίστηκε στο κινηματογραφικό σενάριο των Barry Morrow και Ronald Bass, με πρωταγωνιστές στην ταινία (παραγωγής 1988) τους Ντάστιν Χόφμαν και Τομ Κρουζ, τιμήθηκε με 4 Όσκαρ, τη Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου και δεκάδες άλλα βραβεία και διακρίσεις.
Το θεατρικό έργο παρουσιάστηκε το 2008 στο West End με μεγάλη επιτυχία. Έχει ανεβεί επίσης στην Αυστραλία, την Τσεχία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία κ.α..

/

Ο Τσάρλι Μπάμπιτ (Γιάννης Στάνκογλου), ένας νεαρός έμπορος αυτοκινήτων, ανακαλύπτει, όταν επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία του πατέρα του, ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα και στον οποίο ο πατέρας τους αφήνει όλη του την περιουσία. Τυφλωμένος από τον εγωισμό του, ο Τσάρλι απαγάγει τον αδελφό του και ξεκινούν, διασχίζοντας την Αμερική, ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή και των δύο.
Δες φωτογραφίες:

Φανή Χαλκιά
/

Κλέλια Ρένεση
/

Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
/

Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρης Λιγνάδης
/

Γιάννης Στάνκογλου, Φανή Χαλκιά
/

Μαριάννα Τόλη, Δημήτρης Λιγνάδης
/

Η Κλέλια Ρένεση στη σκηνή!
/

Read More

And More