Βαλτινός – Λουιζίδου – Μάλφα – Χαϊκάλης: Πρεμιέρα στο θέατρο με διάσημους φίλους!

Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ρένια Λουιζίδου συναντούν τον Παύλο Χαϊκάλη και την Μπέσυ Μάλφα σε ένα ιδιαίτερο “Δείπνο με φίλους” στο Θέατρο Ιλίσια και καθηλώνουν το κοινό.

Δύο γυναίκες, δύο άντρες, δύο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, αντίπαλοι, εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει το σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.

Ο λόγος για τη νέα θεατρική παράσταση “Δείπνο με φίλους” του Aμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις, που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Ιλίσια με πολλές επώνυμες παρουσίες να χαρίζουν το θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές.

Ανάμεσά τους ήταν ο Μίνως και η Μαρί Κυριακού, η Κοραλία Καράντη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Άννα Νταλάρα, η Ρίκα Διαλυνά με τον σύζυγό της, ο Γιάννης και η Λένα Βούρου, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Εύη Φραγκάκη, η Έλενα Ακρίτα και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Ο Ντόναλντ Μάργκιουλις καταγράφει τις ανθρώπινες σχέσεις. Μιλάει για την εμπιστοσύνη, την προδοσία, τη φθορά που φέρνει ο χρόνος στο γάμο, στον έρωτα, στη φιλία. Το έργο θα μπορούσε να έχει τίτλο “Η ιστορία δύο γάμων”.

Μια, εκ πρώτης όψεως, απλή ιστορία σχετικά με το πώς ο χωρισμός δύο ανθρώπων, επηρεάζει τους καλύτερούς τους φίλους και βάζει στο μικροσκόπιο την ίδια τη φύση της φιλίας και θέτει ερωτήματα: Μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους φίλους; Βλέπουμε στ’ αλήθεια το πραγματικό τους πρόσωπο, ή μήπως τους τοποθετούμε κάτω από το πρίσμα των δικών μας προσδοκιών.

Όποιος έχει εμπλακεί στην περιπέτεια της φιλίας, όποιος έχει προδοθεί και απογοητευτεί, βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι για δείπνο με τους τέσσερις ήρωες. Για τους παντρεμένους, αλλά και γι’ αυτούς που έχουν περάσει την τραυματική εμπειρία του διαζυγίου, το “Δείπνο με φίλους” έχει να πει πολλά περισσότερα και σοβαρότερα πράγματα κάτω από τις πραγματικά αστείες ατάκες του.

Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Μαρί Κυριακού

Κατερίνα Καραβάτου

Έλενα Τσαβαλιά

Άννα Νταλάρα

Εύη Φραγκάκη με τον σύντροφό της

Γιάννης και Λένα Βούρου με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Γρηγόρης Βαλτινός, Κοραλία Καράντη, Γιάννης Βούρος

Κατερίνα Καραβάτου, Ρίκα Βαγιάνη

Μαρία και Γιώργος Χατζηνάσιος, Κοραλία Καράντη, Λόλα Νταϊφά

Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της

Λένα Βούρου, Αλέξανδρος Καλδής, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γιάννης Βούρος
Ρίκα Διαλυνά με τον σύζυγο της Νίκο Χρυσικόπουλο

Κοραλία Καράντη, Στέλιος Μάινας, Ρένια Λουιζίδου

Read More

And More