Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Κ. Κατσούλη – Γ. Γεννατά! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες είχαν προχθες στο Μικρό Παλλάς ο Κρατερός Κατσούλης με τον Γεράσιμο Γεννατά που πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ” του Charles Ludlam.

Οι δυο ηθοποιοί “μάγεψαν” το κοινό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Μαρία Κορινθίου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μιμή Ντενίση και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Τι κοινό έχουν ο Δράκουλας, ο Λυκάνθρωπος, η Τζέην Έιρ, μια μούμια που νεκρανασταίνεται στην Αίγυπτο και η “Ρεβέκκα”; Μα την Κατάρα φυσικά. Την “Κατάρα της Ίρμα Βεπ”.

Αν και ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα βρισκόταν ένα θεατρικό αρκούντως μεγαλοφυές, ώστε να χωράει τόσο σασπένς διανθισμένο με Χιτσκοκικές πινελιές, Σεξπηρικά τσιτάτα, πίνακες που ματώνουν, πιστούς συζύγους, δίπορτες σαρκοφάγους, άπειρα εφφέ κεραυνών, το Γεράσιμο Γεννατά και τον Κρατερό Κατσούλη, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου έργου μας καθιστά άκρως αισιόδοξους για το μέλλον της παγκόσμιας δραματουργίας.

Το πιο πολυπαιγμένο έργο στις Η.Π.Α. το 1991, το αριστούργημα του Charles Ludlam, ιδρυτή του ανεπανάληπτου Ridiculous Theatre Company, γνώρισε τεράστια επιτυχία με την παράσταση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο “Ήβη” την περίοδο 1999-2000 με τους Άκη Σακελλαρίου και Αντώνη Καφετζόπουλο.
Δες φωτογραφίες:

Μιμη Ντενίση

Μαρία Κορινθίου

Νόνη Δούνια, Γιώργος καρτάλος, Μαρία Κορινθίου, Γεράσιμος Γεννατάς

Θανάσης Δόσης, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Τζώνης Θεοδωρίδης

Μαρία Μπεκατώρου

Μιμή Ντενίση, Γεράσιμος Γεννατάς

Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη και τον Γεράσιμο Γεννατά

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κορινθίου

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης

Read More

And More