Η. Ψινάκης: Το πάρτυ για τη γιορτή του και η έκπληξη στη Μ. Χρονοπούλου! Οι celebrities που τον τίμησαν

Με ένα μεγάλο πάρτυ που αποτέλεσε το talk of the town γιόρτασε με τους φίλους του την ονομαστική του εορτή ο Ηλίας Ψινάκης. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο Island και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν από κοντά.
Μπορεί ο Ηλίας Ψινάκης την τελευταία περίοδο που ασχολείται με τα κοινά να κρατά χαμηλό προφίλ στις κοσμικές του εμφανίσεις, ωστόσο, όταν πρόκειται να κάνει ένα πάρτυ αυτό είναι σίγουρο πως θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά από τον καλλιτεχνικό χώρο και την ελληνική showbiz βρέθηκαν στο Island για να τον τιμήσουν και να διασκεδάσουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χρύσανθος Πανάς, Σωτήρης Φουρτουλάκης, λίας Ψινάκης, Χριστίνα Πολίτη, Έλενα Σύρακα

/
Από τους πρώτους που βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή ήταν η καλή του φίλη Μαριάννα Λάτση με την κόρη της Εριέττα Κουρκουλου και τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Ζωή Λάσκαρη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Ανδρέας Φουστάνος, η Νόνικα Γαληνέα, η Μάρθα Καραγιάννη, η Γιάννα Νταρίλη, η Έλενα Σύρακα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Δούκισσα Νομικού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Νίνο, ο Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί άλλοι.

Δημήτρης Κοντομηνάς, Μαριάννα Λάτση, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ξεχωριστή ήταν, όμως και η εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου, για τα γενέθλια της οποίας έκοψαν μια τεράστια λευκή τούρτα έκπληξη. Η τούρτα με τα 80 κεράκια για τα γενέθλια της είχε πάνω μιαν φωτογραφία από έναν από τους μεγάλους ρόλους που είχε υποδυθεί στο παρελθόν.

Δες φωτογραφίες:

Ζωή Λάσκαρη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Νόνικα Γαληνέα



Λουκίλα Καρέρ-Μίμης Πλέσσας

Πάρης Κασιδόκωστας

Γιάννα Νταρίλη με τον σύνοδό της

Ηλίας Κοκοτός-Ανδρέας Κουρής-Ηλίας Ψινάκης-Θέμης Μάλλης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ελεονώρα Μελέτη



Kαι με τον Κώστα Μαρτάκη

Ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, Χριστιάνα

Κατερίνα Γκαγκάκη

Νίνο


Μαίρη Χρονοπούλου – Μαριάννα Λάτση

Mαίρη Χρονοπούλου – Τάκης Ζαχαράτος

Και η Μάρθα Καραγιάννη στην παρέα…

Read More

And More