Στην Ελλάδα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας! Το TLIFE στο φιλανθρωπικό gala που οργάνωσε

Ένα coctail party όπου βρέθηκαν πολλά ονόματα της κοσμικής Αθήνας διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό προχθες βράδυ στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας που βρίσκεται στη χώρα μας, διοργανώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση της Lifeline Hellas στην Αθήνα.
Στο ανοιξιάτικο cocktail party που πραγματοποιήθηκε έδωσαν το “παρών” η Αικατερίνη της Σερβίας, ο Γιάννης Τρίκαρδος, η Έλενα Παράβαλου, η Λίτσα Νικολοπούλου, η Ειρήνη Νταϊφά, η Ειρήνη Πρίνου και πολλοί άλλοι.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Ενώ στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας της εταιρίας M MISSONI την επιμέλεια της οποίας είχε η κα Alice Δικαίου. Τα κοσμήματα πρόσφερε η εταιρία ANGELO DI SPIRITO ROSA του Βασίλη Τρίκαρδου και της Μαριάντζελα Παράβαλου Τρικάρδου.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την υπέροχη θεά του Grande Balcon και την μουσική του κου Γιώργου Μουχταρίδη, διευθυντή του Pepper Radio 96.6 και θα απολαύσουν υπέροχα κοκτέιλ και finger food.
Δες φωτογραφίες:
Γιάννης Τρίκαρδος, Έλενα Παράβαλου, Μαρίνος Παράβαλος
Ζήσης Μπουκουβάλας, Ειρήνη Πρίνου
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Τόνια Βασιλοπούλου

Στέλλα Γιαμπουρά

Τάκης Μαυρωτάς, Ειρήνη Νταϊφά, Γιάννης Τρίκαρδος, Μιχάλης Μακρουλάκης
Βίλυ Σαρλή, Έμυ Τρίκαρδου, Ρίτσα Νικολοπούλου

Read More

And More