Συγκινητικές στιγμές στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ

Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δέχτηκε την πρόταση και υποδέχτηκε τους τραγουδιστές από το «Κέντρο Αθηνών».

Με πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου, μεγάλος μέρος των εσόδων από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν σε μοναδικά δώρα και παιχνίδια για όλα τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας που νοσηλεύονται ή και την επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονάδας και είδαν από κοντά πολλά παιδιά που δέχτηκαν με χαρά τα δώρα τους.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», έδωσε στους τρείς τραγουδιστές αλλά και στον Χάρη Σιανίδη, που είχε την αρχική ιδέα, τιμητικές πλακέτες και επετειακά βιβλία για τα είκοσι χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που γιορτάστηκαν φέτος.

Στο τέλος όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την πίστη των παιδιών στο δύσκολο αγώνα τους, καθώς και απ’ όλο το προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ” ,που δείχνουν σε όλο τον κόσμο την μοναδική αγάπη και φιλοξενία τους.

Read More

And More