H Μ. Συνατσάκη στη live εμφάνιση του Μ. Στρατή! Δες φωτογραφίες

Μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και μεγάλες επιτυχίες πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο grand opening του “Downtown Live & Loud”, όπου βρέθηκε ο Μύρωνας Στρατής. Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε μια σειρά από Live εμφανίσεις σε νυχτερινά στέκια της Αθήνας και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.
Ο Μύρωνας με ανεβαστική διάθεση, φόρτωσε στις αποσκευές του τα καινούργια του τραγούδια – ήδη το τραγούδι “180 Μοίρες” ακούστηκε δυνατά το καλοκαίρι και η “Μικρή μου αγάπη” θέτει υποψηφιότητα για hit του χειμώνα- και με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του εξορμά για νέες συναυλιακές περιπέτειες.

Σε ένα πρόγραμμα δυναμικό και εξωστρεφές ο Μύρωνας εκτός φυσικά από το προσωπικό του υλικό παρουσιάζει εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν χθες στην live εμφάνισή του ήταν η αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη. Ενώ, το “παρών” έδωασαν και άλλοι επώνυμοι, όπως ο Μέμος Μπεγνής, η Τζένη Μπότση, ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Όθωνας Μεταξάς.
Δες φωτογραφίες:


Τζένη Μπότση και Μέμος Μπεγνής


Μαίρη Συνατσάκη


Μάνος Πυροβολάκης


Όθων Μεταξάς

Read More

And More