Σωκράτης Μάλαμας: To TLIFE σε έναν από τους τελευταίους σταθμούς της περιοδείας του! Φωτογραφίες

Μία μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σωκράτης Μάλαμας το βράδυ της Δευτέρας στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηνών. Έχοντας ταξιδέψει με τον “Χάρτη” του σε όλη την Ελλάδα ( δες εδώ την παρουσίαση του νέου δίσκου), επέστρεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία του.

Το TLIFE Βρέθηκε σε έναν από τους τελευταίους σταθμούς για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει από νωρίς στο χώρο της συναυλίας, παρά το ενδεχόμενο βροχής, και συνέχισε να γεμίζει την κεντρική σκηνή και αρκετά λεπτά μετά την έναρξη του live.

“Καταφέραμε να σταματήσουμε τη βροχή”, σχολίασε ο Σωκράτης Μάλαμας κατά την διάρκεια της συναυλίας όπου ερμήνευσε παλιά κι αγαπημένα κομμάτια δικά του και άλλων καλλιτεχνών αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο.

Ανάμεσα σε άλλα είπε και το “Ηλιόπετρα” με το οποίο συμμετέχει στον καινούριο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου και θα παρουσιαστεί live την ερχόμενη Δευτέρα, στον ίδιο χώρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα δεν έχει μάθει τα λόγια του κομματιού και χρειάστηκε σκονάκι.

Αυθεντικός και πηγαίος, όπως πάντα, άφησε στο κοινό του τις καλύτερες εντυπώσεις με μία συναυλία που συνδύασε το ροκ live με το ρεμπέτικο και τον αυθορμητισμό ενός γλεντιού της παρέας! “Ανοιχτός” και απρόβλεπτος αλλά πάντα συγκεντρωμένος στη μουσική του κι ας έχει αυτό αρκετές φορές κόστος, όπως έγινε στην συναυλία του στην Πετρούπολη. Διάβασε περισσότερα εδώ!

“Όλες οι κινήσεις μας έχουν ένα κόστος και μάλιστα βαρύ. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραδίδεσαι απλώς στις απαιτήσεις των άλλων, επειδή οι συγκυρίες δημιουργούν ένα αίσθημα επιτακτικής ανάγκης. Θα σας πω κάτι που φαίνεται παράταιρο με την ερώτηση, αλλά δεν είναι. Αν κάποιος από εμάς δεν έχει την απαιτούμενη κάλυψη μιας πολιτικής ή κομματικής ομπρέλας, αργά ή γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με παράδοξα ενδεχόμενα”, σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στα “Νέα” στην ερώτηση αν φοβήθηκε πως θα χάσει κοινό με την κίνησή του.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τον ρόλο του “αντιστάρ του λαϊκού τραγουδιού” που του έχουν απαδώσει. “Αυτά είναι αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί και παράγωγα κρίσεων. Αντί να πούμε δηλαδή ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μουσικό ο οποίος εργάζεται 30 χρόνια, έχει παρουσιάσει 12 προσωπικές εργασίες και άλλες τόσες συμμετοχές, εφευρίσκουμε μια ταμπέλα και ξεμπερδεύουμε. Η επιδίωξή μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα η ολοκλήρωση ενός κύκλου τραγουδιών και όχι η επινόηση ενός τίτλου”, είπε.


Η Λαμπρινή Καρακώστα ήταν μαζί του σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία


Ο Φώτης Σιώτας είναι αναπόσπαστο κομμάτι των live εμφανίσεών του

Read More

And More