Μακρυπούλια – Χρηστίδου και άλλοι celebrities στην πρεμιέρα της Σολωμού! Δες φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα με πολλές λαμπερές παρουσίες έκανε χθες το βράδυ η Μαρία Σολωμού στο θέατρο “Χώρα” μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και πολλούα ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που τίμησαν τους πρωταγωνιστές.
Από τους πρώτους που είδαμε στο θέατρο ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με την καλή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δυο τους έφθασαν μαζί στο θέατρο και με πολύ χαλαρή διάθεση απόλαυσαν την παράσταση.

Ακόμη, το “παρών” έδωσε και η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους συντελεστές του “Πρωινού Ant1”. Από την παρέα τους απουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος είχε πάει με την σύζυγό του στην πρεμιέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου. Όπως είχε αναφέρει κι ο ίδιος, χθες το πρωί στην εκπομπή του, οι δυο παρουσιαστές έπρεπε να χωριστούν για να βρεθούν και στις δυο παραστάσεις.

Οι διάσημες παρουσίες, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού στην πρεμιέρα εμφανίστηκαν κι άλλα όνοματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κέλλυ Κελεκίδου, η έγκυος Λίνα Σακκά, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Κιάμος, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Μάκης Πουνέντης, η Μαρία Ηλιάκη, η Παναγιώτα Βλαντή και πολλοί άλλοι…
Δες φωτογραφίες:


Ζέτα Μακρυπούλια


Κέλλυ Κελεκίδου


Σταματίνα Τσιμτσιλή


Μπέτυ Μαγγίρα

Παναγιώτα Βλαντή


Έλενα Παπαβασιλείο με την Κέλλυ Κελεκίδου


Κατερίνα Καινούργιου


Πάνος Κιάμος


Γιάννης Ζουγανέλης


Μαρία Ηλιάκη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Τζένη Μπότση


Μέμος Μπεγνής


Μπέττυ Μαγγίρα


Κέλλυ Κελεκίδου και Μάκης Πουνέντης

Read More

And More