Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε επίδειξη μόδας στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Βραδινή έξοδο στη Γλυφάδα έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο Balux και την επίδειξη μόδας και συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς της. Θέλοντας, μάλιστα, να στηρίξει την καλή της φίλη Κρίστι Κρανά, που ήταν δίπλα της στα πρώτα της βήματα, η Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσε να λείπει από το event.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στις πρώτες θέσεις μαζί με την Χρυσάνθη Ντάφλα και τον Χάρη Σιανίδη. Ακόμη, στην εκδήλωσε βρέθηκαν η Ελένη Φιλίνη και η Στέλλα Γιαμπουρά.

/

Στο πλαίσιο της βραδιάς, η Κωνσταντίνα μίλησε και στις κάμερες για το “Μες στην καλή χαρά” και τα επόμενα σχέδιά της. “Κλείνουμε τη χρονιά με νούμερα πιο υψηλά από πέρυσι” είπε, αν και δεν έδωσε σαφή απάντηση για τη συνέχεια του πρωινού: “Ακόμα κάνουμε όνειρα, δεν έχουμε κάνει επίσημα κάποιες συζητήσεις με το κανάλι”
Όσο για την κλήση που πήρε πριν λίγο καιρό και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν, είπε: “Την απάντησή μου την έδωσε μέσα από το λογαριασμό μου στο facebook γιατί όταν ανακατεύεται και ο νόμος, δεν μπορούν να διαστρευλώνουν δυστυχώς την αλήθεια. Ο νόμος είναι νόμος. Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε για εμένα, για τα επαγγελματικά μου για τα προσωπικά μου για ό,τι θέλετε, αλλά όταν μπαίνουμε σε άλλα χωράφια, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί”.

Δες φωτογραφίες:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
/

Με την Κρίστι Κρανά
/

/

Ελένη Φιλίνη
/

Στέλλα Γιαμπουρά
/

Χρυσάνθη Ντάφλα, Χάρης Σιανίδης
/

Read More

And More