Το TLIFE στην παρουσίαση του νέου CD του Stan! Δες φωτογραφίες

Ο Stan έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ και τα τραγούδια του να γίνονται μεγάλη επιτυχία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Μόλις κυκλοφόρησε ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο STAN και το γιόρτασε την Τετάρτη το απόγευμα μαζί με τους συνεργάτες του, του φίλους του και χιλιάδες θαυμαστές του.

Το TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση που έγινα στο Public του συντάγματος και περιττό να σου πούμε ότι έγινε πανικός!

Από πολύ νωρίς, οι θαυμαστές του έκαναν ουρά για να τον γνωρίσουν από κοντά, να τους υπογράψει το CD του, να του χαρίσουν κάποιο δώρο, που οι ίδιοι είχαν φτιάξει για αυτόν, μια ζωγραφιά, ένα σημείωμα.

H διευθύνων σύμβουλος της ΕΜΙ, Μαργαρίτα Μάτσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, o oποίος στη συνέχεια πήρε το λόγο και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες και ανάμεσά τους οι : Claydee, Μάνος Δεδεβέσης – Snap Your Fingaz, diamond, BO, Οge, Κατερίνα Στικούδη, Otherview, REC, NEBMA, dj Cash, Dj Reckless, Diveno, Κώστας Λογοθετίδης (από Εκείνος κι Εκείνος), Μάνος Krass.

Ακολούθησε πάρτι για τους φίλους και τους συνεργάτες και φυσικά ήμασταν και εκεί! Δες φωτογραφίες:

Read More

And More