Σπουδαίοι Έλληνες τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο άλσος Περιστερίου για τη μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης. Σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του σκοπού και τα κατάφεραν!

Σκοπός της συναυλίας, που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Τραγουδιστών και το δήμο Περιστερίου, ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Περιστερίου.

“Καλώς ήρθατε στη γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης, και στην εποχή της αλήθειας” φώναξε η Γλυκερία με το που βγήκε στη σκηνή έχοντας απέναντί της χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας και από όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Όσοι δεν κατάφεραν να φτάσουν από νωρίς απόλαυσαν αγαπημένα τους αγαπημένους τους τραγουδιστές από τις μεγάλες οθόνες που είχαν στηθεί σε διάφορα ανοίγματα του άλσους.

Πολλοί έφθαναν με τρόφιμα και φάρμακα τα οποία συγκέντρωσαν κοντέινερ του δήμου, αλλά και φορτηγάκια σε διάφορες γωνιές έξω από το άλσος.

Ο Μπάμπης Τσέρτος μεταξύ των τραγουδιών ευχήθηκε η κρίση να μας κάνει να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι την βραδιά παρουσίασε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος με αλφαβητική σειρά οι τραγουδιστές: Αγάθωνας Ιακωβίδης, Χρόνης Αηδονίδης, Χάρις Αλεξίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Δημήτρης Κοντογιάννης, Αντώνης Κυρίτσης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Βασίλης Λέκκας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Τσακνής, Μπάμπης Τσέρτος, Χρήστος Τσιαμούλης, Λάκης Χαλκιάς. Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία!

Read More

And More