Δέσποινα Καμπούρη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη παρουσίαση της Swarovski!

Στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Swarovski βρέθηκε προχθες η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της επιλέγοντας ένα μπλε καλοκαιρινό φόρεμα.

Η Δέσποινα απόλαυσε τα νέα σχέδια της συλλογής κοσμημάτων “Facets of Light” για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2014/15 αλλά και την ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε στον στον πολυχώρο “The Hub Events”. Live μουσική από την Σοφία Στρατή και την μπάντα της The Jazz Company και καλοκαιρινά cocktail έδωσαν στην βραδιά μια χαρούμενη νότα.

Εκτός από την Δέσποινα, στην παρουσίαση βρέθηκαν και πολλοί ακόμα άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, όπου είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι τη νέα συλλογή κοσμημάτων.

Ανάμεσά τους ήταν και η Μάντα Παπαδάκου με την οποία δεν παρέλειψαν να βγάλουν και selfie φωτογραφίες. Δες παρακάτω αυτήν που ανέβασε η Πρόεδρος της W.I.N στον δικό της λογαριασμό στο instagram.


Άλλωστε τα social media πλημμύρισαν από στιγμιότυπα της εκδήλωσης ενώ το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Σαββιδάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρία (διάβασε εδώ περισσότερα), η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έλενα Τσαγκρινού των Otherview και πολλοί ακόμα.


Η Στέλλα Καλλή ενημερώθηκε για τα νέα σχέδια της συλλογής


Η συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, Δήμητρα Καλφούντζου


Η Ελένη Χατζίδου που είπε με την σειρά της κι εκείνη ένα τραγούδι κατά την διάρκεια της βραδιάς

Read More

And More