Fashion βραδιά για τους celebrities στο show του Stelios Koudounaris! Φωτογραφίες

Μόδα, ταλέντο και έμπνευση συνδυάστηκαν αρμονικά και έδωσαν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα… Με αυτήν την εντύπωση έφυγαν όλοι οι διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στο fashion show του Stelios Koudounaris στη Νέα Σμύρνη και όχι άδικα.
Από νωρίς ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα για να φιλοξενήσει μια από τις πιο ξεχωριστές fashion στιγμές του σχεδιαστή που συνεργάζεται με πολλούς Έλληνες celebrities. Τα φώτα χαμήλωσαν και ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε τη νέα χειμερινή συλλογή του με το όνομα Les Cavallier Noir.

Λίγες μέρες νωρίτερα το TLIFE τον συνάντησε στην προετοιμασία του show (δες εδώ φωτογραφίες), όπου εκείνος αποκάλυψε πως για τη σεζόν Φθινόπωρο – Xειμώνας 2015-16 άντλησε έμπνευση από το στιλ ιππασίας. Καθαρές γραμμές και δυναμικές σιλουέτες από μεταλλικά υφάσματα που παραπέμπουν σε πανοπλία, βελούδο, αριστοκρατικά μπροκάρ, ζακάρ υφαντά ειδικά επεξεργασμένα για να δίνουν το εφέ δέρματος, μάλλινες τσόχες αλλά και πλούσια πλεκτά σε μια χρωματική παλέτα από μαύρο, σκούρο μπλε και λαδί συνθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή για τη γυναίκα αλλά και τον άντρα.

Τα looks ολοκληρώνονται ιδανικά από τα εντυπωσιακά κοσμήματα από την επόμενη χειμερινή συλλογή του οίκου Swarovski ενώ το styling επιμελήθηκε ο Άρης Γεωργιάδης.
Όσο για τις επώνυμες καλεσμένες του; Αρκεί να σου πω ότι από το show δεν έλειψαν η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Ευριδίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου… όλες φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή για τη βραδιά!
Δες φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Miro και Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Τάμτα

Τάμτα, Στέλιος Κουδουνάρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ελένη Φουρέιρα, Στέλιος Κουδουνάρης

Άλεξ Κάβδας

Ευριδίκη

Στα dexx ο Mark Angelo

Read More

And More