Κωνσταντίνος – Άννα Μαρία: Το βασιλικό δείπνο για την επέτειό τους στο Μικρολίμανο! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Τα 50 χρόνια γάμου τους γιόρτασαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Το ζευγάρι παρέθεσε prive δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης το βράδυ της Τετάρτης, πήγε χθες στη Μητρόπολη όπου είχε γίνει ο γάμος του και χθες βράδυ έκανε ένα μεγάλο party στον Ναυτικό Όμιλο του Πειραιά στο Μικρολίμανο.
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το γάμο τους άνοιξε και η Μητρόπολη για να τους υποδεχτεί.
Η Μητρόπολη της Αθήνας βρίσκεται υπό ανακατασκευή γι’ αυτό και είναι κλειστή. Αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε κατ’ εξαίρεση για τον τέως βασιλιά, τη σύζυγό του Άννα Μαρία και την οικογένειά τους, Η ειδική δέηση εψάλη με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από το γάμο τους και η σύντομη τελετή έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και διαβάστηκε ευχή για υγεία και μακροημέρευση ενώ έψαλλε και βυζαντινή χορωδία.

Σύμφωνα με την espresso, η συνέχεια είχε δείπνο στη Μεγάλη Βρετανία παρουσία και της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας (σ.σ. διατηρεί τον τίτλο της παρά την παραίτηση του Χουάν Κάρλος), ενώ το βράδυ η οικογένεια παρέθεσε δείπνο στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, παρουσία λαμπερών καλεσμένων.
Το TLIFE βρέθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, όπου έδωσαν το “παρών” πολλές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η αδερφή του Κωνσταντίνου, βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η αδερφή της Άννας Μαρίας, πριγκίπισσα της Δανίας Μπενεντίκτε, η Αικατερίνη της Σερβίας και πολλοί άλλοι μέλη βασιλικών οίκων της Ευρώπης και της Ασίας.

Παρόντες επίσης ο πατέρας της Μαρί Σαντάλ, Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, η μητέρα της Τατιάνας Μαρί Μπλανς Μπιερλίν, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Μίνως και η Μαρί Κυριακού, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέτζος και ο πατέρας του πρώην υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνος.
Την παράσταση έκλεψαν η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα, αλλά και η Μαρί Σαντάλ που έλαμπαν μέσα στις εντυπωσιακές τουαλέτες τους.

Το δείπνο είχε πέντε πιάτα ελληνικής και γαλλικής κουζίνας, ενώ οι προσκεκλημένοι το απόλαυσαν συνοδεία ορχήστρας και κλασσικών τραγουδιών από τον τενόρο Νίκο Καραγκιαούρη.
Δες φωτογραφίες:

Άννα Μαρία, Κωνσταντίνος

Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος

Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Θεοδώρα και Φίλιππος

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Η Πριγκίπισσα της Ισπανίας Ελένη

Ο Αλέξανδρος και η Αικατερίνη της Σερβίας

Μαρί και Μίνως Κυριακού

Ζωή Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Νικόλας Καραγκιαούρης

Ντόρα Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος

Η πριγκίπισσα Αλέξια και ο σύζυγος της Κάρλος Μοράλες

Ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και η σύζυγός του Χριστίνα

Η Βενεδίκτη της Δανίας

Ο Συμεών και η Μαργαρίτα της Βουλγαρίας

Stay tuned για περισσότερες φωτογραφίες

Read More

And More