Οι επώνυμοι στην πρεμιέρα της παράστασης “Βαλ’ τον υπουργό στην πρίζα”! Φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε χθες το βράδυ στο θέατρο “Πειραιώς 131” και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βαλ’ τον υπουργό στην πρίζα” με την Χρυσούλα Διαβάτη, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, την Βάσω Λασκαράκη, την Σοφία Μουτίδου και τον Μιχάλη Ρέππα. Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τους διάσημους που έδωσαν το “παρών”.
Άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος παρακολούθησαν την παράσταση και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στο συγγραφικό δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά και τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Νεφέλη Ορφανού, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νικήτας Τσακίρογλου και πολλοί άλλοι.

Ακόμη, την επίσημη πρεμιέρα παρακολούθησαν και πολλά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όπως ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς, η Πέγκυ Σταθακοπούλου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Κάλδη και ο Φίλιππος Πλάτσικας με την σύζυγό του.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Πριν 16 χρόνια, το 1996, οι Παπαθανασίου και Ρέππας παρουσίασαν την κωμωδία “Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα”. Στον απόηχο του Ωνασείου, αν θυμάστε την περιπετειώδη περίοδο της διαδοχής του Αντρέα Παπανδρέου από τον Κώστα Σημίτη. Ήταν μια τρελή φάρσα με θέμα την διαπλοκή και τις σκοτεινές δοσοληψίες στο πολιτικό παρασκήνιο. Φέτος το δίδυμο επανέρχεται στο ίδιο θέμα με ένα καινούργιο έργο. “ΒΑΛ’ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ”.

Ωστόσο η ίδια η παραλλαγή στον τίτλο εκφράζει και το πνεύμα αυτής της καινούργιας κωμωδίας. Γύρω από το μηχάνημα που κρατάει νεκροζώντανο τον πρωθυπουργό της χώρας εκτυλίσσεται μια φάρσα συναλλαγών και διαπλοκής με έναν και μόνο σκοπό: Να μην αλλάξει τίποτα. Το πολιτικό παρασκήνιο απεργάζεται, για ίδιον όφελος πάντα, κάθε είδους σενάρια που στοχεύουν στο να μην αλλάξει τίποτα στην χώρα.

Εφτά γελοίοι χαρακτήρες – η σύζυγος του πρωθυπουργού (Χρυσούλα Διαβάτη), η ερωμένη του, μια Ινδή πριγκίπισσα (Σοφία Μουτίδου), η κόρη του (Βάσω Λασκαράκη), ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), ο κουτοπόνηρος Ινδός υπηρέτης του (Μιχάλης Ρέππας), ο υπουργός Αμύνης (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ο γραμματέας του (Φώτης Σπύρος) – κάνουν τα πάντα για να συντηρήσουν τις σκουριασμένες δομές. Και όλο αυτό το ένοχο παρασκήνιο το φορτώνουν στην πλάτη ενός αθώου υδραυλικού (Δημήτρης Λέκκος).
Δες ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα:

Αθηνά Οικονομάκου

Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βάσω Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ευαγγελία Μουμούρη, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Σταθακόπουλος

Βασιλική Ανδρίτσου, Νεφέλη Ορφανού

Λόλα Νταϊφά, Φωκάς Ευαγγελινός

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάσος Χαλκιάς

Ο Φίλιππος Πλάτσικας με την σύζυγό του

Φώτης Σεργουλόπουλος, Τάκης Ζαχαράτος, Μαρία Μπεκατώρου

Μπήλιω Τσουκαλά, Φίλιππος Πλάτσικας

Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Νικήτας Τσακίρογλου

Read More

And More