Θοδωρής Ρουσόπουλος – Μάρα Ζαχαρέα: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον γιο τους!

Σε μια σπάνια βραδινή έξοδο με τον γιο τους Βασίλη απαθανάτισε πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και την Μάρα Ζαχαρέα. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ιερά Οδό με τον γιο του και απόλαυσαν τα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία.

Ο Βασίλης Ρουσόπουλος, που έχει πλέον τελειώσει το σχολείο και φέτος (τον Σεπτέμβρη) πέρασε στο Πανεπιστήμιο, συνόδευσε τους διάσημους γονείς του στη μουσική σκηνή, διασκέδασε μαζί τους στα πρώτα τραπέζια και συνάντησε από κοντά τον Γιώργο Νταλάρα στα παρασκήνια.

Ως ο μεγάλο γιος της οικογένειας – έχει μια μικρότερη κατά 4 χρόνια αδελφή την Άννα – έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και περνά συχνά χρόνο μαζί του και έχουν κοινές δραστηριότητες.

Όσο για την μητέρα του; Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Μία” και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Μάρα Ζαχαρέα είχε αποκαλύψει για τα παιδιά της “Προσπαθώ να μην κάνω με τα παιδιά, ότι δεν άρεσα σε εμένα. Τώρα αν το πετυχαίνω είναι άλλο θέμα. Στις αρχές του σχολείου, σε Δημοτικό και αρχές Γυμνασίου βοηθούσα τον γιο μου. Από την Β’ Γυμνασίου και μετά δεν ασχολήθηκα καθόλου με το διάβασμα του γιου μου”.
Δες video από την εκπομπή:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More