Live chat με την Δέσποινα Βανδή!

H Δέσποινα Βανδή ετοίμασε την καλύτερη έκπληξη για τους φανατικούς θαυμαστές της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Έδωσε σε πολλούς από εσάς την δυνατότητα να κάνετε live chat μαζί της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook…

Η συζήτηση ξεκίνησε στις 14:00 και κράτησε για παραπάνω από μιάμιση ώρα ενώ οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή…


Η Δέσποινα απάντησε υπομονετικά σε κάθε μία ερώτηση ξεχωριστά! Οι θαυμαστές της έμαθαν πράγματα για τα παιδικά της χρόνια, την καθημερινότητά της, τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τα παιδιά της και πολλά ακόμα.

“Δε θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή μου. Και η αποτυχία είναι μια χρωματική της ζωής. Σημασία έχει πως το διαπραγματεύεσαι όλο αυτό, να μην σε παίρνει από κάτω να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να έχεις στόχους”, είπε όταν την ρώτησαν αν φοβάται την αποτυχία.

Όσον αφορά τα παιδιά της τόνισε πως η γέννηση της Μελίνας και του Γιώργου ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής της ενώ ανέφερε: “Θα ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με ότι πραγματικά αγαπάνε. Αν αυτό απαιτεί σπουδές πανεπιστημίου να τις ακολουθήσουν. Σίγουρα πάντως σήμερα ένα πτυχίο δεν ισοδυναμεί με επαγγελματική αποκατάσταση!”

Ανάμεσα σε όλα αυτά η αγαπημένη σου τραγουδίστρια μίλησε και για τις μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται: “Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα! θα ήθελα να μπορούσα να ξανα ζήσω ένα απο τα χρόνια που ζούσα στην Καβάλα με την οικογένεια μου. Τοτε που η μαμά εφτιαχνε γλυκά και μυριζε όλο το σπίτι τότε που επαιζα χαρτια με τον μπαμπά μου και κάθε φορά έχανα και κάθε φορά μου έδινε χρήματα παρόλο που το θεωρούσε γρουσουζιά, τότε που καθόμουν κατω απο το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πολύχρωμα φωτάκια, βράδυ και αναρωτιώμουν αν υπήρχε Αγιος Βασίλης τι καινούργιο καλό θα έφερνε στη ζωή μου. Καλά χριστούγεννα σε όλους σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε να μιλήσουμε μαζί!”

Αν θες να δεις όλο το live chat της Δέσποινας δεν έχεις παρά να μπεις στην επίσημη σελίδα της στο facebook! Ίσως γίνει σύντομα κάτι αντίστοιχο γιατί και η Δέσποινα το χάρηκε πολύ!

Read More

And More