Η “πριγκίπισσα” της οικογένειας Βαρδινογιάννη παρουσίασε τη νέα της συλλογή! Φωτογραφίες

Η όμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μας έχει συστηθεί εδώ και αρκετό καιρό ως σχεδιάστρια μόδας. Το μεσημέρι της Τετάρτης παρουσίαση για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα συλλογή της με μαγιό με τίτλο “Marianna G Exclusive Swimwear 2013”. Πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας είναι η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία και η τέχνη και η αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας.

Η Μαριάννα Γ. Γουλανδρή, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Τατόϊ Club στη Βαρυμπόμπη, αφιέρωσε την συλλογή στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Guest star ήταν η Δούκισα Νομικού που συμμετείχε αφιλοκερδώς προσφέροντας το ποσό της αμοιβής της στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», όπως αφιλοκερδώς παρουσίασε την εκδήλωση η Βίκυ Καγιά.

Πριν αρχίσει η επίδειξη ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, που βρισκόταν εκεί μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στην Μαριάννα Γουλανδρή “Καλή Επιτυχία”, προκαλώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Το ταλέντο και η αισθητική της νεαρής δημιουργού εντυπωσίασαν τους πάνω από 500 προσκεκλημένους που την χειροκρότησαν με ενθουσιασμό όταν στο τέλος της επίδειξης υποκλίθηκε μπροστά τους.

Όμως η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ένα μικρό κοριτσάκι από τον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Μαριλένα, πρόσφερε στη Μαριάννα Γουλανδρή μια ανθοδέσμη εκ μέρους των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κι εκείνη την πήρε στην αγκαλιά της για να την ευχαριστήσει.

Την επίδειξη παρακολούθησαν με συγκίνηση ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, οι γονείς της σχεδιάστριας, Γιώργος και Χριστιάννα Γουλανδρή, και τα αδέλφια της, Γιάννης και Μαριέττα.

Άλλα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη που παρευρέθησαν ήταν: ο κύριος Νίκος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Αλεξία Αντσακλή –Βαρδινογιάννη, η κυρία Αριέττα Λιβανού-Βαρδινογιάννη, η κυρία Μελίσσα Βαρδινογιάννη και η κυρία Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Δες φωτογραφίες από τους λαμπερούς προσκεκλημένους της επίδειξης!


Δούκισσα Νομικού, Φαίη Σκορδά

Σήλια Κριθαριώτη, Μελίσσα Βαρδινογιάννη, Μαριέττα Χρουσαλά


Νίκη Δανελιάν, Ελενη Ευθυμίου, Ειρήνη Αθανασιάδου


Hala Khoury, Αννούσκα Ραφαήλ


Νίκος Βαρδινογιάννης, Μαρίνα Αντσακλή


Ζελιάνα Φράγκου, Άννυ Πετράκη

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εταιρεία Marianna G είναι ένα brand με συνείδηση που στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του και συγκεκριμένα υπέρ της δημιουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Επιπλέον, το 10% της κάθε αγοράς του μαγιό που ονομάζεται «Ελπίδα» θα δοθεί στον ίδιο σκοπό.

Read More

And More