Ν. Βέρτης: Μάγεψε το κοινό στη χθεσινή πρεμιέρα του! Το TLIFE ήταν εκεί

Μετά από 5 επιτυχημένες συνεχόμενες σεζόν και μια σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στη σκηνή που συνδέθηκε με απόλυτη επιτυχία με το όνομά του τα τελευταία χρόνια, το Fantasia Live.
Ο γνωστός ερμηνευτής με την λαμπερή σκηνική παρουσία, τη μαγευτική φωνή και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό ξεκίνησε χθες τις εμφανίσεις του και ξεσήκωσε το κοινό.

/

Με έναν εξαιρετικό νέο δίσκο, τις “Προτάσεις”, να εμπλουτίζει το ρεπερτόριο του με νέες μεγάλες επιτυχίες, συνθέτει μαζί με τα αγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια του ένα ανανεωμένο πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, γεμάτο εκπλήξεις. Και βέβαια η διαχρονική υπόσχεση του καλλιτέχνη παραμένει: θα ανεβάσει την ψυχολογία μας στα ύψη και η σκηνή του Fantasia Live θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

/

Μαζί του επί σκηνής αξιόλογοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές φωνές, η Αποστολία Ζώη, ο Αντώνης Δόμινος, η Μαριάννα Γερασιμίδου, η Josephine Wendel, ο Γιώργος Ρωμαίος, η Ειρήνη Δανιήλ και η Έυα Τσάχρα.

/

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Δέκος, Γιώργος Μαραγκός
Δες φωτογραφίες:

Νίκος Βέρτης
/

/

/

/

Αποστολία Ζώη
/

/

Read More

And More