Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της Ν. Βλαβιανού! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες έκανε το βράδυ της Τρίτης η θεατρική παράσταση “Γάμοι, κηδείες & δεν έχω τίποτα να φορέσω” στη θεατρική σκηνή του Booze με πρωταγωνιστές τις Νικολέτα Βλαβιανού, Σύλβια Δελικούρα, Άννα Κουρή, Καίτη Παπανίκα και Ελένη Φίλιππα.
Πρόκειται για μια κωμωδία σύγχρονης φόρμας, όπου πέντε γυναίκες ανεβαίνουν στη σκηνή για μια θεατρική πρόβα η οποία σταδιακά εξελίσσεται σε παράσταση. Βασικός άξονας της αλληλεπίδρασής τους είναι η εξάρτηση που όλες οι γυναίκες έχουν με τα ρούχα. Μέσα από μια σύνθεση μονολόγων, ντουέτων και κουαρτέτων, ανακαλύπτουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένο είναι το ντύσιμο της γυναίκας με τις πιο σημαντικές και απόκρυφες στιγμές της ζωής της.

/

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν ο Χάρης Ρώμας, η Βίκυ Κουλιανού, η Αγγελική Λάμπρη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Στέλιος Μάινας, η Κάλι Τσιλίδου με τον σύζυγό της Στέφανο Δάνδολο και πολλοί άλλοι.

/

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Οι πέντε γυναίκες-περσόνες ξετυλίγουν τις διαφορετικές ιστορίες τους που μας παραπέμπουν χρονικά σε διαφορετικά χρονικά σημεία της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας από τα fifties έως τη σημερινή κρίση, με ενδιάμεσους σταθμούς τη μεταπολίτευση, το “ταγάρι look” και τα τρελά eighties. Μέσα από εμπειρίες-σταθμούς στη ζωής τους, που καταγράφηκαν με αναφορές στη μόδα της κάθε περιόδου, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας η προσωπική αλήθεια της κάθε γυναίκας.

/

Ένα κείμενο με εναλλαγές ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, ένα μεταμοντέρνο σπονδυλωτό γυναικείο έργο όπου η Άννα Χατζησοφιά περιγράφει την εσωτερική διαδρομή πέντε γυναικών σαν να σκιτσάρει σχέδια ενός μόδιστρου. Η μεταμόρφωση ξεκινάει εξωτερικά για να γίνει εσωτερική και να επηρεάσει το περιβάλλον έτσι όπως μόνο οι γυναίκες μπορούν.
Δες φωτογραφίες:
Γρηγόρης Βαλτινός με τη σύζυγό του Εύα Μπίθα
/
Κάλι Τσιλίδου με τον σύζυγό της Στέφανο Δάνδολο
/
Ρένος Χαραλαμπίδης και Καίτη Παπανίκα
/
Στέλιος Μάινας, Βίκυ Κουλιανού
/
Γρηγόρης Βαλτινός-Κάτια Σπερελάκη-Στέλιος Μάινας
/
Αγγελική Λάμπρη, Άννα Κουρή, Σύλβια Δεληκούρα, Χάρης Ρώμας
/
Άννα Χατζησοφιά, Κώστας Ευρυπιώτης, Ελένη Φίλιππα
/
Γρηγόρης Βαλτινός, Νικολέτα Βλαβιανού
/

Read More

And More