Το TLIFE στην πρεμιέρα των Α. Συσσοβίτη – Γ. Βούρου! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν το βράδυ της Κυριακής ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Γιάννης Βούρος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους στο έργο “Sunset Limited” του Kόρμακ Μακάρθυ. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στη σκηνή του bar theater Faust, που ανήκει στον Αλέκο Συσσοβίτη και έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες τους, αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν η Μπέσυ Μάλφα, που παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα και βρέθηκε στο πλευρό των αγαπημένων της φίλων και συναδέλφων.

/

Ακόμη, το “παρών” έδωσε η Δώρα Χρυσικού, ενώ δεν έλειπε και η σύζυγος του Γιάννη Βούρου, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ενώ, στην παράσταση βρέθηκε και η πρώην σύζυγός του Νταίζη Σεμπέκογλου.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
“Sunset Limited”: έτσι ονομάζεται το τρένο στις γραμμές του οποίου θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του ένας καθηγητής πανεπιστημίου (Γιάννης Βούρος). Όχι, δεν θα πονέσει… τα έχει υπολογίσει όλα. Ή σχεδόν όλα. Ένας αμόρφωτος μετανάστης και πρώην κατάδικος (Αλέκος Συσσοβίτης) τον τραβάει με το “έτσι θέλω” από τον θάνατο την τελευταία στιγμή. Τώρα, μέσα σ’ ένα σαπισμένο διαμέρισμα στα γκέτο της Νέας Υόρκης, ο αμόρφωτος μετανάστης έχει δύο ώρες να πείσει τον μηδενιστή καθηγητή πως η ζωή έχει νόημα.

/

Θεμελιώδη ερωτήματα τίθενται για προβληματισμό, γενναίος είναι αυτός που δεν φοβάται να πεθάνει; Ή εκείνος που τολμάει να ζήσει δυνατά; Μπορεί η απλότητα να νικήσει τη σύνθεση; Η καρδιά τον εγκέφαλο; Η αγάπη το τίποτα;

/

Η αναμέτρηση των δύο αντρών γίνεται με ύπουλα όπλα. Ψυχαναλυτικά, αιχμηρά, ακραία. Ναι, όταν η μία μας πλευρά παλεύει με την άλλη, όταν η θέληση παλεύει με την παραίτηση, η αναμέτρηση δεν είναι ποτέ εύκολη. Για κανέναν.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Ο Γιάννης Βούρος με τον Αλέκο Συσσοβίτη, την Μπέσυ Μάλφα και φίλους
/

Δώρα Χρυσικού
/

Ο Γιάννης Βούρος με την σύζυγό του
/

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης
/

Read More

And More