Όλες οι λεπτομέρειες για τα βραβεία “Άντρες της χρονιάς” στο TLIFE

Η Ναταλία Γερμανού θα είναι η οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Pavilion στη Λευκωσία. Η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με τον ρόλο που έχει αναλάβει και ήδη έχει ξεκινήσει πρόβες για την κυπριακή διάλεκτο.

Στο πλευρό της θα έχει τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος παρουσιάσει και την περσινή απονομή έχοντας δίπλα του την Ζέτα Μακρυπούλια. Μάλιστα, ο αγαπημένος της Μιχάλης Χατζηγιάννης κέρδισε ένα από τα πολυπόθητα βραβεία.

Η 11η απονομή των βραβείων για τους “Άντρες της Χρονιάς” του περιοδικού ΜΑΝ που αποτελεί τον μακροβιότερο θεσμό βραβείων στην Κύπρο. Απόψε, θα τιμηθούν και θα περάσουν από την σκηνή του Pavilion οι άριστοι άντρες της χρονιάς, εκείνη που με τη δράση τους ξεχώρισαν σε καθεμιά από τις κατηγορίες. Μαζί τους θα είναι εκλεκτοί καλεσμένοι, άντρες και γυναίκες, από Κύπρο και Ελλάδα.

Η βραδιά θα ντυθεί μουσικά από την Έλλη Κοκκίνου, την Ελένη Φουρέϊρα και το μπαλέτο της αλλά και τους Otherview ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Σάκη Ρουβά ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο του Έλληνα της Χρονιάς για την προσφορά του στον Σύλλογο “Ελπίδα” αλλά και στο πρώτο Παιδογκολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά η επιτροπή των βραβείων αποκαλύπτει τον νικητή κατηγορίας!

Οι διάσημες αφίξεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Οι τελευταίες πρόβες

Στιγμές χαλάρωσης ανάμεσα στις πρόβες

Οι υποψηφιότητες της βραδιάς

New Comer
Νίκος Γενάρης
Πανίκος Πολυκάρπου
Πιέρος Σωτηρίου

Επιχειρηματίας/manager
Φοίβος Ερωτοκρίτου
Ανδρέας Πίττας
Χρήστος Σαββίδης
Μιχάλης και Νικόλας Λόης

Επιστήμονας
Φίλιππος Πατσαλής
John Νεοπτολέμου
Σταύρος Κασινός
Χριστόδουλος Κοτσάπας
Χριστόφορος Βασιλείου
Γιώργος Παρασκευά
Παναγιώτης Προδρόμου

Δημοσιογράφοι
Γιάννης Νεάρχου
Βαγγέλης Βασιλείου
Μιχάλης Παπαευαγόρου
Άλκης Ανδρέου
Απόστολος Τομαράς
Μιχάλης Παυλίδης

Αθλητής
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Κυριάκος Ιωάννου
Ανδρέας Καριόλου
Αντώνης Ανδρέου
Σάββας Πουρσαϊτίδης

Ηθοποιός
Μάριος Ιωάννου
Μανώλης Μιχαηλίδης
Μαρίνος Χατζηβασιλείου
Μάριος Δημητρίου
Λώρης Λοϊζίδης

Τέχνη και Δημιουργία

Γιώργος Μπελαπαïσιώτης
Μάριος Ιωάννου Ηλία
Μιχάλης Αναστασιάδης
Χαρίλαος Κυθραιώτης

H 11η απονομή των Johnnie Walker Man of the Year Awards θα μεταδοθεί live, για πρώτη φορά, στις 21.20 από το Mega Κύπρου.

Read More

And More