Στην Ελλάδα ο λαμπερός γάμος της Αλ. Καλτσίδη – Π. Ποπρόφσκι! Φωτογραφίες

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Πάτρικ Ποπρόφσκι με την Αλίνα Καλτσίδη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη. Ο πλούσιος γάμος έγινε σε μια μαγευτική τοποθεσία στο Δημαρχείο της Πύλου, ενώ κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Πύλου.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας λατρεύει την περιοχή τόσο που έχει αγοράσει στο σημείο ένα υπερπολυτελές σπίτι. Ο γαμπρός όπως και οι υπόλοιπο καλεσμένοι κατεύθασαν στη γραφική Πύλο με τα προσωπικά τους αεροσκάφη μόλις μία μέρα πριν τον γάμο. Οι προετοιμασίες όμως είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν…

Τρυπώσαμε λοιπόν στο instagram των δύο ερωτευμένων και ανακαλύψαμε φωτογραφίες από την προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια του γάμου και της εκδήλωσης-γιορτής που ακολούθησε.

/

O Ρώσος μεγιστάνας ανέβασε πρώτος φωτογραφίες σχετικά με τον επικείμενο γάμο, αποκαλύπτοντας εκτός από το λόλευκο κοστούμι που θα φορούσε και την ιδιαίτερη αφιέρωση της αγαπημένης του πριν τη μεγάλη μέρα. Μετράω τις μέρες μέχρι να γίνω γυναίκα σου. Σε αγαπώ περισσότερο και από την ταραμοσαλάτα. Κα. – σύντομα – Αλίνα Κατσίδου-Ποπρόφσκι!!

//

Η Αλίνα και ο αγαπημένος της Πάτρικ μια μέρα πριντ ον γάμο! Εκείνη στην πολυτελή σουίτα της φορώντας τη μεταξωτή της πυτζάμα, καληνυχτίζει τους φίλους της ανυπομονώντας για το μεγάλο γεγονός. Εκείνος κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του ιδωτικού του λίαρ τζετ με προορισμό την Ελλάδα.

//

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο. Η Αλίνα με τις κολλητές-παράνυφους του γάμου της ατενίζουν το απέραντο ελληνικό γαλάζιο. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια, η καλοραμμένη ιδιότητά κάθε κοριτσιού στην πλάτη της πυτζάμας. Δεξιά ο χώρος της εκδήλωσης, για λίγους και εκλεκτούς. Το σκηνικό είναι καθ’ όλα αυτοκρατορικό.

/

Η μακριά ουρά της εκθαμβωτικής νύφης, η γραφική αψίδα και ο κομψός γαμπρός φτιάχνουν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

/

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολιτκός γάμος συνοδεύτικε από αναπαράσταση θρησκευτικού στο παρεκκλήσι της έπαυλης της οικογένειας της νύφης.

/

Το νυφικό πιο ελαφρύ για τη νύχτα της δεξίωσης… μια φωτογραφία που έγινε αμέσως η αγαπημένη της κας. Καλτσίδου.

/
Και η επόμενη ημέρα… η λεπτομέρεια στην άνετη πυτζάμα της νεόνυμφης δείχνει πως η κα. Καλτσίδου έχει αν μη τι άλλο αρκετό χιούμορ. Από Bride Alina, το πίσω μέρος της μπλούζας της αναγράφει πλέον Κα. Ποπρόφσκι!!!

Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους…

Read More

And More