Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.11.2010 | 07:30
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Οι 11 επώνυμες πρέσβειρες κάνουν... μια ευχή!

Οι 11 επώνυμες πρέσβειρες κάνουν... μια ευχή!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 η Links of London Ελλάδος, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής ενέργειας “Sweetie…It’s all about you!”, παρουσίασε σε εκδήλωση στο κατάστημά της στο Golden Hall το συλλεκτικό ημερολόγιο “Sweetie Diary 2011”.Η συλλογή Sweetie, με πρωταγωνιστές το Sweetie bracelet και τη μεγάλη ποικιλία charms, αποτέλεσε την έμπνευση πάνω στην οποία στηρίχτηκε η ενέργεια αυτή, η οποία υποστηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος).
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο που βρέθηκαν εκεί για να ενισχύσουν το μοναδικό event. Τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία υποστηρίζουν ως πρέσβειρες καλής θελήσεως οι κυρίες Αντιγόνη Δρακουλάκη, Calliope Καρβούνη, Σία Κοσιώνη, Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Λέχου, Νίνα Λοτσάρη, Νάντια Μπουλέ, Μαρία Ναυπλιώτου, Ιωάννα Παππά, Ρέα Τουτουνζή και Ζέτα Φούντα


 
Έκπληξη της βραδιάς οι διαγωνιζόμενοι του X-Factor που με τη live εμφάνισή τους συμμετείχαν με έναν ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο στην φιλανθρωπική ενέργεια.


 
Τις εντυπώσεις έκλεψε το ιδιαίτερο ημερολόγιο “Sweetie Diary 2011” με φωτογραφίες των πρεσβειρών καλής θελήσεως καθώς και ευχές φίλων της Links of London για τη νέα χρονιά. Το 10% των πωλήσεων όλης της συλλογής Sweetie και του “Sweetie Diary 2011” θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος), για να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.


 
Δες φωτογραφίες από το event:


Η Ρέα Τουτουνζή!


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη!


Η Νάντια Μπουλέ!


Το Sweetie bracelet!


Φένια Τσαβδάρη, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Νάντια μπουλέ, Μαρία Κόλλια, Ελεάνα Παγουλάτου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Νίνα Λοτσάρη, Ζέτα Φούντα, Αφροδίτη Πηγή!


Και η Κατερίνα Καινούριου στην εκδήλωση στο Golden Hall!


Αντιγόνη Δρακουλάκη και Ρέα Τουτουνζή!


Νίνα Λοτσάρη!


Αντιγόνη Δρακουλάκη!


Αφροδίτη Πηγή και Σοφία Χατζηιωάννου!


Νάντια Μπουλέ και Φένια Τσαβδάρη!


Ρέα Τουτουνζή, Γκαμπριέλλα καλίνι-Μπετζετάκη, Ελένη Ζυγουράκη, Calliope, Φένια Τσαβδάρη, Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Νάντια μπουλέ, Μαρία Κόλλια, Ελεάνα Παγουλάτου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Νίνα Λοτσάρη, Ζέτα Φούντα, Αφροδίτη Πηγή!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10