Ο Μ. Χατζηγιάννης ερμηνεύει το τραγούδι που αφιέρωσε στη Ζέτα! Δες το βίντεο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει! Ακόμα και να ήθελε να το κάνει όμως φαίνεται στο πρόσωπό του αφού λάμπει… Όπως ακριβώς και χθες στην συναυλία που έδωσε για τους αγαπημένους του θαυμαστές στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

Ανανεωμένος στην σκηνική του παρουσία, ώριμος στις ερμηνείες του, πιο έντονος, πιο συναισθηματικός από ποτέ.

Τραγούδησε τις παλιές του επιτυχίες αλλά και τα κομμάτια από τον πενταπλά πλατινένιο δίσκο του ξεσηκώνοντας το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο του Tae Kwo Do.

Ο Μιχάλης τολμά να ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια του σε καινούριες και τελείως διαφορετικές εκτελέσεις, μετακινείται από τις μπαλάντες στο ροκ ή ακόμα και στα λαϊκά, με τρόπο που ξαφνιάζει.

Παράλληλα καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι!

Η λάμψη ξκαι η ενέργεια από τη μουσική του μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο fan στο κοινό κάθε συναυλίας του.

Ειδικά, σε αυτή τη φάση της ζωής του που είναι ερωτευμένος το κλίμα στις live εμφανίσεις του είναι πιο ζεστό και χαρούμενο!

Ο Μιχάλης δεν σταμάτησε να λέει όλο το βράδυ στους θαυσμαστές τους ότι τους αγαπά και ζητούσε να του δείξουν την συμμετοχή τους σηκώνοντας τα “χέρια ψηλά”!

Στο τέλος της βραδιάς, ερμήνευσε και το αγαπημένο του κομμάτι από τον καινούριο του δίσκο “Το καλύτερο ψέμα”, το οποίο μάλιστα έχει αφιερώσει στην αγαπημένη του Ζέτα.

Άκου το Μιχάλη να ερμηνεύει “Το παιδί της βροχής” που αφιέρωσε στην νέα του σύντροφο:

Το “καλύτερο ψέμα” που έχει πει ποτέ στη ζωή του:

Τι κι αν το κρύο είναι τσουχτερό ο Μιχάλης μαζί με το κοινό του τραγουδάει”Το καλοκαίρί μου”:

“Πιο πολύ” απ’ όσο φαντάζεστε, πιο πολύ απ’ όσο φοβάστε… σας αγαπώ τραγούδησε και οι θαυμάστριες ενθουσιάστηκαν:

Read More

And More