Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους στο πλευρό του έκανε προχθες βράδυ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη με τη θρυλική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Ούτε γάτα… ούτε ζημιά”.
Ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση μαζί με την Άβα Γαλανοπούλου, την Μαρία Κατσανδρή και τον Κώστα Ευρυπιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πέντε ακόμα ηθοποιούς που ζωντανεύουν στο θέατρο τη μεγάλη θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν, οι πρωταγωνιστές από το “Κάτω Παρτάλι” Βίκυ Σταυροπούλου, Μίνως Θεοχάρης και Λεωνίδας Καλφαγιάννης, η Κική Δημουλά, η Ελένη Φιλίνη, η Νόνικα Γαληνέα, η Μαρία Κορινθίου, ο Κώστας Καραφώτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο παντρεμένος, μεγαλοαστός Λαλάκης Μακρυκώστας με την πρόφαση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, πηγαίνει εκδρομή μαζί με την ερωμένη του. Όταν εντελώς συμπτωματικά η σύζυγος του ανακαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού, αποφασίζει να ενδώσει στο επίμονο φλερτ ενός γοητευτικού άντρα και να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα την απιστία του Λαλάκη. Μία σειρά συμπτώσεων θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο τα δύο παράνομα ζευγάρια κι εκεί η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ οι κωμικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρωταγωνιστούν:
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Κατσανδρή και ο Κώστας Ευρυπιώτης. Μαζί τους οι: Γιώργος Κοψιδάς, Γιάννα Ζιάννη, Μένη Κωνσταντινίδου, Μάρκος Μπούγιας, Δανάη Μπάρκα.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Κοψίδας, Μένη Κωνσταντινίδου, Μίνως Θεοχάρης

Ελένη Φιλίνη, Κώστας Ευρυπιώτης, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς

Μαρία Κορινθίου

Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Παπαδόπουλος

Βίκυ Σταυροπούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Γιώργος Παράσχος και η σύζυγός του Χρύσα

Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μένη Κωνσταντινίδου, Κώστας Ευρυπιώτης, Θανάσης Ευθυμιάδης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Σόφη Ζαννίνου, Κώστας Ευρυπιώτης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Άβα Γαλανοπούλου

Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαρία Ψαθά

Νόνικα Γαληνέα, Αριέττα Μουτούση

Σκηνές από την παράσταση

Βίκυ Σταυροπούλου, Κική Δημουλά με την κόρη της

Αλέξης Πρίφτης, Άρης Πλασκασοβίτης

Read More

And More