Xenia Ghali: Γιόρτασε στη Μύκονο τα γενέθλιά της και την συνεργασία με τον Pitbull!

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται η Xenia Ghali μετά από ένα ταξίδι αστραπή στην Αμερική. Η ταλαντούχα dj και μουσική παραγωγός, που μας συστήθηκε πριν από λίγο καιρό στο TLIFE, γιόρτασε στη Μύκονο τα γενέθλιά της αλλά και την συνεργασία της με τον Pitbull.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Broken» -στην ελληνική του εκδοχή θα το ακούσεις με την Τάμτα και τον τίτλο “Γεννήθηκα για σένα– κυκλοφορεί από την δισκογραφική του και η ίδια το ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, στο Atlantic City, στο Texas και σε άλλες πόλεις όπου συναντήθηκε με ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών!

Εκεί, ξεκίνησε το party για τα γενέθλιά της…

…και συνεχίστηκε στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί! Στο πλευρό της ήταν όλοι οι καλοί της φίλοι και ανάμεσά τους και ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Διονύσης Πυρομάλης. Μαζί άλλωστε πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών (δες εδώ φωτογραφίες) και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη διπλή γιορτή της.

Της έκανε μάλιστα κι ένα ξεχωριστό δώρο αφού ξέρει ότι η Xenia λατρεύει τα αξεσουάρ! Της χάρισε το παρακάτω βραχιόλι που φέρει την υπογραφή του.

Μετά το σβήσιμο της τούρτας ακολούθησε τρελός χορός και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το “Broken” από την playlist.

Το συγκεκριμένο κομμάτι το έχεις ακούσει κι αν είχες την τύχη να βρεθείς σε κάποιον από τους σταθμούς του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour αφού η Xenia βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε όλα τα live. Φυσικά, το μουσικό υπερθέαμα που γνώρισε μεγάλη αγάπη σε όλα τα ανοιχτά και κλειστά στάδια σε Ελλάδα και Κύπρο όπου βρέθηκε θα έχει και συνέχεια…

Read More

And More