Κ. Ζυγούλη: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης!

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά μετά τη γέννηση της δεύτερης κορούλας της έκανε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας σε επίσημο event η Κάτια Ζυγούλη.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος μεγάλης αλυσίδας καλλυντικών. Η Κάτια που αποτελεί το κυρίαρχο πρόσωπο σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικό έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση, πόζαρε όλο χάρη μπροστά στους φωτογράφους και έδωσε το δικό της μήνυμα για τις “καλές δουλειές” του μαγαζιού.

Η Κάτια φαίνεται πως επέστρεψε για τα καλά στην κοσμική ζωή της Αθήνας, αφού το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε με τον Σάκη στην επίδειξη μόδας της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και χθες ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που την είδαμε μόνη σε κάποιο επίσημο event μετά τη γέννηση και του τρίτου της παιδιού. Εκείνη έδειχνε πολύ χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως, χάνοντας τα κιλά της εγκυμοσύνης.

/

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού που βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στον Sfera από το χώρο του γνωστού καταστήματος, ενώ εκεί βρέθηκε και η Μαριάντα Πιερίδη.

/

Δες φωτογραφίες:

Κάτια Ζυγούλη
/

Ναταλία Γερμανού
/

Μαριάντα Πιερίδη
/

/

/

Σοφία Βογιατζάκη
/

Read More

And More