Ζ. Γιακουμάτου: Η κόρη του γνωστού πολιτικού παρουσίασε τη νέα συλλογή ρούχων της!

Την γνωρίσαμε ως σχεδιάστρια ρούχων πέρσι μέσα από την πρώτη της συλλογή και ένα χρόνο μετά η Ζωή Γιακουμάτου επιστρέφει με τη νέα της collection δείχνοντας πως κάνει σταθερά βήματα στο χώρο της μόδας.

Η κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου, που παρά τις σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει σχεδιάστρια μόδας, δείχνει γεμάτη όρεξη για δουλειά και είναι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της.

/

Χθες παρουσίασε τη νέα συλλογή ρούχων της Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013-2014 που έχει και πάλι prints. “Ουσιαστικά είναι φωτογραφίες που έχω τραβήξει από διάφορα μέρη (όπως πολλά πάρκα του Λονδίνου) που έχω επηρεαστεί από τις σπουδές μου. Αυτές τις εικόνες, βγάζοντας κυρίως τα χρώματα και τις αποχρώσεις, τις αποτυπώνω στα ρούχα μου, δίνοντας το δικό μου προσωπικό στοιχείο”, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ή ίδια σε συνέντευξή της στο TLIFE. (Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη της Ζωής Γιακουμάτου).

/

Από το πλευρό της για μια ακόμη φορά δεν έλειπε η οικογένειά της και ο γνωστός πολιτικός Γεράσιμος Γιακουμάτος που δηλώνει πολύ περήφανος για την κόρη του. Την εκδήλωση, όμως, τίμησαν με την παρουσία τους και άνθρωποι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και από το χώρο της μόδας.

/

Ανάμεσά τους ήταν ο Μάκης Τσέλιος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Φανή Χαλκιά, ο Τρύφωνας σαμαράς, η Κρίστη Κρανά, ο Θανάσης Πλέυρης και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:
Ρενάτα Ζεντέλη, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Τάρση Ζεντέλη, Βασίλης Ζεντέλης
/

Τρύφωνας Σαμαράς
/

Κώστας Τσαρούχας, Γεράσιμος Γιακουμάτος
/
Εβίνα Γιακουμάτου, Αθηνά Βαλυράκη, Μαριάννα Βαλυράκη
/
Νικολέττα Πιάνου, Έλενα Παράβαλου
/
Κρίστι Κρανά, Κώστας Μπέζας
/
Λένα Πλεύρη, Θάνος Πλεύρης
/
Γιάννης Καζανίδης, Μάκης Τσέλιος, Γεράσιμος Γιακουμάτος
/
Τόνια Φουσέκη, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Εβίνα Γιακουμάτου
/

Read More

And More