Διάσημες παρουσίες στη συναυλία της Ε. Ζουγανέλη! Δες φωτογραφίες

Μια μοναδική συναυλία με πολλές εξαιρετικές ερμηνείες πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”. Περίπου 6000 θεατές κατέκλυσαν τους βράχους του Βύρωνα και απόλαυσαν την νέα γενιά του ελληνικού τραγουδιού.
Οικοδέσποινα η Ελεονώρα Ζουγανέλη και καλεσμένοι οι φίλοι της και συνοδοιπόροι στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Imam Baildi.

Από νωρίς το απόγευμα όσοι βρέθηκαν στους βράχους έβλεπαν τα νέα παιδιά παρέες παρέες να ανηφορίζουν σιγοτραγουδώντας τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια, αυτά που σηματοδοτούν το δικό τους ξεκίνημα και που λίγο αργότερα θα άκουγαν από τους τραγουδιστές που ήδη μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια της καριέρας τους έγιναν τα δικά τους είδωλα.
Από την άλλη πλευρά, όσοι πλησίαζαν στο χώρο των καμαρινιών έβλεπαν μία άλλη μεγάλη παρέα, την παρέα των καλλιτεχνών, που παρά το άγχος και την αγωνία της βραδιάς, γιόρταζαν αυτή τη μαγική νεανική συνεύρεση με γέλια, πειράγματα, ανησυχίες αλλά πάνω απ’ όλα με την απόλυτη αίσθηση της ομαδικής προσπάθειας στηρίζοντας και βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Το ρεπερτόριο και οι επιλογές της ανεξάντλητες, κινήθηκαν στα δικά της αγαπημένα τραγούδια, στις μεγάλες διεθνείς αδυναμίες της αλλά και σε λαϊκά σπουδαία τραγούδια.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν πολλά ονάματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μαρία Σολωμού και η Sunny Μπαλτζή.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More