Πρεμιέρα με celebrities για τον Αντώνη Ρέμο! Το TLIFE ήταν εκεί

Τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Thalassa ξεκίνησε χθες βράδυ ο Αντώνης Ρέμος και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του. Μαζ’ι του η Μελίνα Ασλανίδου και οι Vegas δίνουν έναν αέρ4α ανανέωσής στα αθηναϊκά βράδια και εντυπωσιάζουν το κοινό.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα, ο Αντώνης επιστρέφει δυναμικά και φέρνοντας μαζί του τα νέα του τραγούδια παρουσιάζει ένα άκρως ανεβαστικό και ξεχωριστό πρόγραμμα σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της παραλιακής.

Με τον νέο του δίσκο “Η καρδιά με πηγαίνει εμένα” και τις νέες του μεγάλες επιτυχίες ο Αντώνης ξεκίνησε να γεμίσει τις νύχτες μας με μοναδικές ερμηνείες και υπέροχα τραγούδια.
Μαζί του η Μελίνα Ασλανίδου, η νέα μεγάλη σύγχρονη λαϊκή φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής, με πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Η Μελίνα ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ρούχα “Lov!nk” της νέας εταιρείας της Εριέττας Κούρκουλου, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημητρης Σταματιου.
Ακόμη, από την παρέα τους δεν λείπουν και οι Vegas,το πρώτο ελληνικό urban pop συγκρότημα που έγινε τόσο αγαπητό στο κοινό και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα, το μόνο ελληνικό συγκρότημα με τόσες πολλές ραδιοφωνικές dance επιτυχίες.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα, η Shaya, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.
Ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και οι Vegas υπόσχονται μοναδικές βραδιές γεμάτες νέα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες και πολύ χορό.
Κάθε βράδυ ένα πάρτυ στο παραλιακό Thalassa People’sStage, το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της Αθήνας που αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι τον πόλο έλξης της νυχτερινής διασκέδασης.

Το πιο δυνατό σχήμα του φετινού καλοκαιριού για 10 μόνο παραστάσεις. Ο Αντώνης Ρέμος συντροφιά με την Μελίνα Ασλανίδου και τους Vegas κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Thalassa People’s Stage.
Δες φωτογραφίες:

Shaya

Ελένη Φουρέιρα

Ειρήνη Πασπαδοπούλου

Αντώνης Ρέμος

Μελίνα Ασλανίδου

Read More

And More