Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μίνας Αρναούτη – Η μητέρα της στο πλευρό της μετά το δύσκολο χειρουργείο

Στην Εντατική του Ευαγγελισμού παραμένει η Μίνα Αρναούτη. Η 29χρονη κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Μετά το πολύωρο χειρουργείο όλοι εύχονται να αναρρώσει γρήγορα.

Φίλοι και συγγενείς της στέλνουν την αγάπη τους μέσα από μηνύματα στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της . Η Νατάσα Αρναούτη μιλά καθημερινά με τους γιατρούς και φοβάται να δείξει αισιοδοξία για την κατάσταση υγείας του παιδιού της.

Φοβάται για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και επιλέγει να μην κάνει δηλώσεις. Το TLIFE τη συνάντησε το απόγευμα της Δευτέρας την ώρα που αναχωρούσε από το νοσοκομείο. Μαζί της ήταν και μία καλή της φίλη που έσπευσε να είναι στο πλευρό της Μίνας από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ατύχημα.

Την ίδια ώρα, η δεύτερη κοπέλα που τραυματίστηκε στο τροχαίο, Φρόσω Κυριακού φαίνεται πως είναι καλύτερα. Μετά το χειρουργείο της οι γιατροί υποστηρίζουν ότι θα πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες μέρες.

Η 20χρονη θα δώσει και την πρώτη επίσημη κατάθεση στην αστυνομία για όλα όσα έγιναν το πρωί της Πέμπτης στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του τραγουδιστή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More