Μιρέλα Πάχου: Τους έκανε όλους να αναρωτιούνται “τι είναι έρωτας”

Η Μιρέλα Πάχου κατάφερε -για δεύτερη συνεχή χρονιά- να ενώσει τους ερωτευμένους της Αθήνας. Εκτός από το ότι πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό live ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα από πριν. Το όμορφο κορίτσι από τη Ρόδο που έχει για κολλητό της φίλο το ακορντεόν βάλθηκε να μάθει “Τι είναι έρωτας” και ρώτησε φίλους και συνεργάτες.

Κάπως έτσι το διαδίκτυο γέμισε με βιντεάκια που έχουν τα #loveOnAir και #mirelove σαν ένδειξη ότι απαντούν στην ερώτηση της Μιρέλας. Τα περισσότερα από αυτά ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα που παρουσίασε στο Σταυρό του Νότου το βράδυ της Τρίτης και προβλήθηκαν ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε.

Στο όμορφο project της Μιρέλας συμμετείχαν με χαρά πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες. Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λαυρέντης Μχαιρίτσας, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μόνοι κάποια από τα ονόματα που είδαν όσοι βρέθηκαν στο live.

About last night!!! @spirosgrammenos_ #stavrostounotou #anokato

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirela Pachou (@mirelapachou) στις

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο μπαμπάς της, Αγαπητός Πάχος και ερμήνευσαν μαζί ένα από τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Μιρέλα”. Ο μπαμπάς της είναι και ο άνθρωπος που την έκανε να αγαπάει ακόμα περισσότερο την μουσική.

Το TLIFE βρέθηκε σε μία από τις πρόβες που έκανε η Μιρέλα και ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε τον ενθουσιασμό αλλά και τη γλυκιά αγωνία της για την εμφάνισή της. Άλλωστε περίμενε πολλούς αγαπημένους της φίλους που δεν θα μπορούσαν να λείπουν μια τέτοια μέρα από το πλευρό της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More