Νάντια Χαλαμανδάρη: Όλη η αλήθεια για τα σύννεφα στο γάμο της με τον πρίγκιπα της Ισπανίας! Ο λόγος που βρίσκεται στην Ελλάδα!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ζει η Νάντια Χαλαμανδάρη. Η σύζυγός του πρίγκιπα Φερνάρντο της Ισπανίας βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετό καιρό όχι μόνο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη της γιαγιά που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική.

Η Νάντια έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, που έγινε ακόμα μεγαλύτερα μετά το θάνατο της μητέρας της, πριν από λίγια χρόνια. Σύμφωνα με τον καλό φίλο και εκπρόσωπο της Νάντιας στην Ελλάδα Νίκο Βασιλάκη, η όμορφη δημοσιογράφος και παραγωγός δεν έχει χωρίσει με τον πρίγκιπα Φερνάρντο, αλλά επειδή της αρέσει να εργάζεται και να είναι δημιουργική, και επειδή δε μιλάει Ισπανικά- κάτι που θα την βοηθούσε να εργαστεί στην Ισπανία- αποφάσισαν από κοινό να περνάει κάποιο χρόνο στην Ελλάδα για να εργάζεται.

Η Νάντια έχει κοντά το γιο τους Νικόλαο και πηγαίνει συχνά στην Ισπανία για να δει το σύζυγό της. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο πρίγκιπας Φερνάρντο είχε έλθει στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του και να περάσει λίγες μέρες μαζί τους. Aπό κοινού μάλιστα αποφάσισαν να ζει η Νάντια έξι μήνες στην Ισπανία και έξι στην Ελλάδα.

Το ΤLIFE, επικοινώνησε με το καλό της φίλος και εκπρόσωπό της Νίκο Βασιλάκη, για το δημοσίευμα που κάνει λόγο για σύννεφα στιο γάμο του ζευγαριού.” Η Νάντια ζει την πιο δύσκολη περιοδο της ζωής της αφού η μητέρα της μητερας της, η γιαγιά της είναι στην εντατική και παλεύει για τη ζωή της”.”Το δημοσίευμα του Hola, δεν ισχύει και η βασιλική οικογένεια δεν διαρρέει πληροφορίες για την προσωπική ζωή των μελών της σε lifestyle περιοδικά”!

Σε ερώτησή μας αν τελικά η δημοσιογράφος χώρισε με τον πρίγκιπα, ο κ. Βασιλάκης το διαψέυδει κατηγορηματικά: “Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, απλά η Νάντια έχει την ανάγκη να έρχεται συχνά στην Ελλάδα για τις επαγγελμαικές της υποχρεώσεις. Ασχολείται με την κατασκευαστική εταρία που έχει ο πατέρας της και συνεργάζεται με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου σε ένα μεγάλο πρότζεκτ, σε συνεργασία με το ίδρυμα Κλίντον”

Read More

And More