Οι διάσημοι γάμοι της χρονιάς!

Γεμάτη γάμους ήταν η χρονιά που μας πέρασε. Άλλοι προτίμησαν να παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο και άλλοι να κάνουν έναν “ανοιχτό” glamourous γάμο, με πολλούς καλεσμένους και λαμπερές παρουσίες.

Πάμε να δούμε ποιοι ήταν οι γάμοι που συζητήθηκαν περισσότερο το 2010:

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ στην Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες. Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς στο νησί του Αργοσαρωνικού κατέφθασαν γαλαζοαίματοι από τους βασιλικούς οίκους της Ισπανίας, της Δανίας και της Σουηδίας. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τα αδέλφια του Νικόλαου, Φίλιππος και Παύλος, ο καλός του φίλος Νάσος Θανόπουλος και τα αδέλφια της νύφης, Boris, Igor και Attilio.

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία με άμαξα, φορώντας ένα δαντελένιο Angel Sanchez νυφικό με πέντε μέτρα ουρά. Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Κούτση στις Σπέτσες.

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Ιουνίου στο γραφικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Ο γαμπρός έφθασε στην εκκλησία με μια λευκή Ashton Martin και η νύφη με μια αντίκα Rolls Royce. Κουμπάροι τους ήταν η Σήλια Κριθαριώτη, που είχε σχεδιάσει το νυφικό της Μαριέττας και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Island και οι νεόνυμφοι χόρεψαν το Crazy των Aerosmith. Ο γάμος τους ήταν από τα μεγαλύτερα κοσμικά events, αλλά το ζευγάρι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, λίγο αργότερα, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το πάρτι που είχαν κάνει στο θωρηκτό Αβέρωφ.

Βάσια Λόη – Νικόλαος Μαδιάς

Στις 28 Μαΐου σε μια ρομαντική τελετή στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας παντρεύτηκαν η παρουσιάστρια Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς. Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν ένα ρομαντικό γάμο με λίγους καλεσμένους. Κουμπάρα τους ήταν η Εύη Δρούτσα και το νυφικό της Βάσιας ήταν μια δημιουργία της φίλης της Σήλια Κριθαριώτη.

Στη δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος απέσπασε το χειροκρότημα των καλεσμένων όταν σηκώθηκε να τραγουδήσει κάποια από τα πολύ αγαπημένα κομμάτια του. Εξάλλου ο ΛΕΠΑ είχε τραγουδήσει και στο γάμο της Μαρίας Μαδιά, αδερφής του Νικόλα, κι ίσως έτσι να θεώρησε το ζευγάρι πως θα τους φέρει γούρι.


Φαίη Σκορδά – Λιώργος Λιάγκας

Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island παντρεύτηκε το διάσημο πλέον τηλεοπτικό ζευγάρι της πρωινής ζώνης του Mega. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, επέλεξαν να κάνουν ένα ανοιχτό γάμο στις 20 Ιουνίου. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ την παράσταση έκλεψε η νύφη, που φορούσε ένα νυφικό του σχεδιαστή Nikolas.

High light της βραδιάς ήταν η ατάκα του γνωστού παρουσιαστή που είπε: “Σας παρουσιάζω την Lady Λιάγκα”. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του Island.

Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ στις 28 Μαΐου. Την ίδια μέρα έγινε και η βάφτιση της κορούλας τους Βικτώριας. Το νυφικό της Γωγώς ήταν του οίκου Elli Saab και η ίδια έδειχνε πανέμορφη και πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο.

Καλομοίρα – Γιώργος Μπουσάλης

Στις 26 Σεπτεμβρίου στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Long Island της Νέας Υόρκη, η Καλομοίρα φορώντας ένα νυφικό MI-RO παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Μπούσαλη. Η νεαρή τραγουδίστρια βρισκόταν αρκετό καιρό πριν το γάμο στην Αμερική για να επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες.

Η νύφη έφθασε στο ναό με μια λευκή λιμουζίνα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η Καλομοίρα δάκρυσε όταν χόρεψε στη δεξίωση με τον πατέρα της και λίγο αργότερα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για τους φίλους της.

Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης

Νυφούλα ντύθηκε η Βίκυ Καγιά, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στις 10 Οκτωβρίου, μια μέρα γούρικη –όπως είπαν και οι ίδιοι- στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στο κτήμα Τσάκου στο Λαγονήσι.

Οι δυο τους ήθελαν να γίνει ο γάμος σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και γι’ αυτό το λόγο διάλεξαν το εκκλησάκι που βρίσκεται στο σπίτι της Σήλιας Κριθαριώτη και του συζύγου της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Θεόφιλος Τζιώτης και ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος. Το νυφικό της Βίκυς ήταν ασφαλώς, μια δημιουργία της κουνιάδας της, Σήλιας.

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου

Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο παντρεύτηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Αϊβάζης και η αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου. Το διάσημο ζευγάρι, που ήταν μαζί δυόμισι χρόνια και έχει αποκτήσει μια κορούλα την Ισμήνη, αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Μαρία, φορούσε ένα νυφικό με ουρά τεσσάρων μέτρων, που είχε σχεδιάσει η Έλενα Βορρέα και έφθασε μαζί με την κόρη της, από τη θάλασσα, μ’ ένα καΐκι.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Θαναηλάκης, ενώ παρανυφάκι είχε ντυθεί η 2χρονη κορούλα τους, Ισμήνη. Το πάρτι μετά την τελετή, έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στην Ανάβυσσο.

Αντώνης Σρόιτερ – Δήμητρα Αιγινίτη

Με νησιωτικό αέρα έγινε ο γάμος του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη. Το ζευγάρι που είχε κάνει πολιτικό γάμο, αποφάσισε να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας, Έτσι, ο Αντώνης και η Δήμητρα παντρεύτηκαν στο ξωκλήσι του Αγίου Μάρκου στο Ημεροβίγλι στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι έφθασε μαζί στην εκκλησία και σύμφωνα με το κυκλαδίτικο έθιμο, τρεις μουσικοί τους συνόδευαν, ενώ ανέβαιναν τα σκαλιά.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά το γάμο, το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί.

Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια

Στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politeia Tennis Club αποφάσισαν να σφραγίσουν τον έρωτά τους ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια. Εκείνη φορούσε ένα κόκκινο Lanvin κι εκείνος με κουστούμι και αθλητικά παπούτσια παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου, έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους Αντρέα.

Χρύσπα – Παναγιώτης Νικολάου

Η Χρύσπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Παναγιώτη Νικολάου, σε ένα γάμο σχεδόν μυστικό. Το ζευγάρι προτίμησε να κάνει πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στο πλευρό του να έχει μόνο τον στενό οικογενειακό του κύκλο. Ο έρωτας της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη ήταν κεραυνοβόλος! Μετά τον γάμο έδωσαν ένα μεγάλο party για τους φίλους τους στο Ακρωτήρι.

Αλέξανδρος Σταύρου – Μαριάννα Τουμασάτου

O ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαριάννα Τουμασάτου στις 20 Οκτωβρίου! Η Μαριάννα που σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα, έλαμπε μέσα στο απλό λευκό νυφικό της που συνδύασε με μπεζ ζώνη και μπεζ γόβες. Μάρτυρες-κουμπάρες οι καλές φίλες της νύφης, η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα και η ηθοποιός Ηρώ Λούπη. Μετά το γάμο, οι νεόνυμφοι δέχθηκαν ευχές από τους φίλους τους και τους συγγενείς τους σε δεξίωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Read More

And More