Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η Κέρκυρα και το Πόρτο Χέλι έγιναν τα καλοκαιρινά τους καταφύγια [pics]

Το καλοκαίρι αυτό ήταν από τα πιο όμορφα της ζωής τους! Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας -σε μία τελετή που χαρακτηρίστηκε ο “γάμος της δεκαετίας”- αλλά και γιατί έζησαν ξεχωριστές στιγμές. Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε πολλές εξορμήσεις, δραστηριότητες με τα παιδιά, κοινωνικές εκδηλώσεις, πολύ μουσική και επαγγελματικά “μαγειρέματα”. Πολλά από αυτά θα τα δούμε προσεχώς! Προς το παρόν, το λαμπερό ζευγάρι απολαμβάνει το κλείσιμο των καλοκαιρινών του διακοπών στην Κέρκυρα.

Ο Σάκης Ρουβάς φροντίζει να επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του σε κάθε ευκαιρία. Ειδικά τα καλοκαίρια χαίρεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά του νησιού και να απαθανατίζει τα πανέμορφα τοπία του. Επιθυμεί τα παιδιά του να αγαπήσουν τον τόπο του με το ίδιο πάθος που το κάνει κι εκείνος και φαίνεται πως τα έχει καταφέρει αφού σε αυτό το ταξίδι ήταν εκείνα που επέμειναν να βρεθούν στο νησί των Φαιάκων.

Ο λόγος που βρέθηκαν (ξανά) στην Κέρκυρα

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας ζήτησαν να ταξιδέψουν στον τόπο καταγωγής του μπαμπά τους για να περάσουν χρόνο με την προγιαγιαγιά τους, την γιαγιά του Σάκη. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δίνει μεγάλη βάση στο θεσμό της οικογένειας και δεν θα μπορούσε να χαλάσει χατίρι στα παιδιά του.

Στην Κέρκυρα βρέθηκαν λίγο μετά τις ξεχωριστές τους διακοπές στο Πόρτο Χέλι όπου όλοι μαζί πέρασαν χρόνο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι η νόνα της Αριάδνης ενώ το καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη πάντρεψε τον Σάκη και την Κάτια ενισχύοντας έτσι τους ιδιαίτερους δεσμούς εκτίμησης, αγάπης και φιλίας που τους ενώνουν. Επιπλέον, η Μελίσα και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βαφτίσουν τον Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Κατά πάσα πιθανότητα στο Marianna Bay όπου πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους. Εκεί όπου ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα επιστρέψει σε λίγες μέρες για επαγγελματικούς λόγους.

Το πολυαναμενόμενο live στο Πόρτο Χέλι

Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ένα ultimate live performance event στο Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, για να ανατρέψει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα!

Ο κορυφαίος star θα απογειώσει το κοινό σε ένα special music event σ’ένα ειδικά διαμορφωμένο stage με φόντο τη θάλασσα σε μία ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία!

Μία μικρή στάση στη Θεσσαλονίκη

Πριν από αυτό όμως, ο Σάκης θα ταξιδέψει από την Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη. Με την ιδιότητα του Αγγελιοφόρου της Ελπίδας και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας θα στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα μέσα από την 82η διοργάνωση που θα αποτελέσει φορέα της διάδοσης του μηνύματος ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 82η ΔΕΘ και τον Σάκη Ρουβά

Ένα κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ώστε κανένα παιδί και κανένας ενήλικας που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών να μην χάσει τη ζωή του, επειδή δεν βρέθηκε γι’ αυτόν συμβατός δότης, θα απευθύνει η 82η ΔΕΘ, σε συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το μήνυμα αυτό θα διατρέξει τη φετινή διοργάνωση, αντανακλώντας και την κοινωνική ευαισθησία της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες και οι εκθέτες θα ενημερώνονται από τα στελέχη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για το πώς μπορούν να γίνουν δότες και σε τι μεταφράζεται αυτό για τη σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής, ενώ θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να γίνονται εθελοντές επί τόπου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί μια μεγαλειώδης συναυλία στην σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ από τον κορυφαίο καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, που, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα μεταφέρει για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα μήνυμα που θα ακουστεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αποτελεί την συνέχεια και συνέπεια της αδιάκοπης παροχής ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Χρειάζονται χιλιάδες εθελοντές για να βρεθεί ένας συμβατός δότης. Ήδη στα τρία χρόνια λειτουργίας της η Τράπεζα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 50.000 εθελοντές δότες, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της παγκόσμιας κατάταξης σε αριθμό εθελοντών δοτών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ήδη σώθηκαν 12 ανθρώπινες ζωές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρά ταύτα απαιτούνται ακόμα πολλές δεκάδες χιλιάδες δότες, για να βρίσκει μόσχευμα όποιος έχει ανάγκη, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή και η προσφορά όλων. Στο πλαίσιο αυτό η κοινή πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Τράπεζας και της ΔΕΘ-Helexpo συνιστά ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, μια ουσιαστική πρόσκληση προς την κοινωνία να συμβάλει στο σύνολό της, ώστε η Ελλάδα να έχει τη δύναμη να είναι χρήσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σε εθνικό να καταφέρει σύντομα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Read More

And More