Σάκης Ρουβάς: Θα εμφανιστεί το χειμώνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Οι επαγγελματικές του επιλογές πάντα κατάφεραν να προκαλέσουν αίσθηση και είχαν πάντα επιτυχία ακόμα κι αν αρχικά είχαν υποδεχτεί με σκληρές κριτικές. Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες και δημοσιεύματα που μιλούν για την συνεργασία του κορυφαίου σταρ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον χειμώνα που μας έρχεται.

Κάνουν λόγο για εμφανίσεις στο Estate που είναι ιδιοκτησίας του Γιάννη Τσακουμάκου και στο οποίο ο Σάκης έχει ήδη κάνει ένα σερί αρκετών μηνών με sold out live. Οι σχέσεις του με τον επιχειρηματία είναι ιδιαίτερα καλές αλλά παρόλα αυτά η συγκεκριμένη συνεργασία, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν είναι ένα γεγονός.

Ο Σάκης αν και έχει κάνει πολλές συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα δεν έχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Άλλωστε έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην παρουσίαση του X Factor αλλά και στον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ανάμεσα στα στα συναρπαστικά live του επιτυχημένου talent show του ΣΚΑΙ ο Σάκης καταφέρει να ξεκλέβει και λίγο χρόνο για μικρές αποδράσεις που συνήθως συνδυάζει με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μετά το ταξίδι στην Κρήτη, βρέθηκε για λίγο και στη Μύκονο από όπου μοιράστηκε φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους. “Απολαμβάνοντας τη θέα και τον άνεμο“, έγραψε σε μία από αυτές τονίζοντας την ομορφιά του κοσμοπολίτικου νησιού.

Read More

And More