Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Έπεσε η πρώτη υπογραφή για το διαζύγιο – Όλη η αλήθεια για το σπίτι που μένουν

Είναι από τους χωρισμούς που έσκασαν σαν “βόμβα” στην εγχώρια showbiz. Ήταν βέβαια κάτι επόμενο αφού ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν μπει τα τελευταία χρόνια μέσα από το πρωινό αλλά και τα περιοδικά στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Ανθρώπων που έζησαν κατά κάποιο τρόπο μαζί τους την αρχή του ειδυλλίου, τον παραμυθένιο γάμο, τη γέννηση των δύο παιδιών και όλα όσα πλαισίωναν αυτό το γάμο. Το τέλος αυτού δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Και συνεχίζουμε να ζούμε στον απόηχο της ανακοίνωσης, αρκετές μέρες μετά, διαβάζοντας συνεχώς σενάρια και υποθέσεις. Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας;

Μένουν κάτω από την ίδια στέγη;

Η κρίση στο γάμο τους, όπως έγινε γνωστό, έχει έρθει εδώ και καιρό. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή της περσινής χρονιάς και τήρησαν την απαραίτητη “σιωπή” μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Βέβαια, σε όλη αυτή τη διάρκεια τα κοντινά τους πρόσωπα γνώριζαν. Αλλά επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό τους σαν πραγματική φίλοι, ίσως με την ελπίδα ότι η κρίση θα περάσει και τα πράγματα θα είναι όπως πριν.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ποιοι γνώριζαν

Η κρίση όμως δεν πέρασε. Ο χωρισμός ήταν μονόδρομος και ο Γιώργος και η Φαίη τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Και επέλεξαν να μένουν και σε χωριστά σπίτια. Η Φαίη και τα παιδιά μέχρι σήμερα μένουν στο σπίτι της οικογένειας στη Βουλιαγμένη. Μια κατοικία την οποία έχει αποπληρώσει ο Γιώργος όπως και αυτή της Τήνου όπου έκαναν διακοπές το καλοκαίρι.



Ο Γιώργος, παρόλο που δεν άλλαξε περιοχή γιατί ήθελε να είναι καθημερινά κοντά στους δύο γιους του, μετακόμισε σε συγγενικό του πρόσωπο. Όλο αυτό προσωρινά. Μέχρι η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της και να μετακομίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο Παλαιό Φάληρο. Σε ένα σπίτι που έμενε και παλιά.

Το διαζύγιο και οι υπογραφές

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην μιλάνε για το ζήτημα, να μην αναλύουν τα επόμενα βήματά τους και στέκονται σε εκείνη την κοινή πρώτη δήλωση που έκαναν. Σε μία δήλωση στην οποία τόνισαν ότι τα παιδιά θα τους ενώνουν πάντα και θα είναι πάντα αγαπημένοι για εκείνα. Άλλωστε ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι μέχρι σήμερα αφορμή για αρκετές συναντήσεις του πρώην ζευγαριού. Συναντήσεις στις οποίες υπάρχει καλό κλίμα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την τελευταία δημόσια εμφάνιση

Σε καλό κλίμα θα βγει και το διαζύγιο που είναι σε εκκρεμότητα. Η πρώτη υπογραφή, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE έχει πέσει. Σε δύο περίπου μήνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πέσει και η δεύτερη.

H “σιωπή” τους στα social media και οι πρώτες δηλώσεις

Όσο συνεχίζουν πληροφορίες και σενάρια να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι ίδιοι “απέχουν”. Τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη έχουν αποφασίσει να κρατήσουν όσο πιο χαμηλούς τόνους γίνεται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να μην κάνουν παραπάνω δηλώσεις. Η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της αλλά έβαλε εκεί το όριό της. Ο δημοσιογράφος από την άλλη επέλεξε να μην σχολιάσει τίποτα στη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι έκανε το πρώην ζευγάρι την πρώτη μέρα στη δουλειά

Το γεγονός ότι δεν έχουν σκοπό να πουν παραπάνω πράγματα επιβεβαιώσε και ο κολλητός φίλος του ζευγαριού Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στο Σου Κου για το θέμα. Ο παρουσιαστής, που πέρασε το βράδυ πριν την ανακοίνωση με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε πως το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε το χωρισμό γιατί το όφειλε στους τηλεθεατές αλλά δεν θα προβούν σε νέες δηλώσεις με λεπτομέρειες και άλλες πληροφορίες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε η Φαίη στην εκπομπή



Οι δυο τους έχουν κρατήσει και μια “σιωπή” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Φαίη έχει περιοριστεί στο να ανεβάσει στο instagram της μόνο φωτογραφίες με τα look της στο πρωινό και πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, ενώ ο Γιώργος έκανε την τελευταία του ανάρτηση πριν 5 μέρες από τα γυρίσματα του Lucky Room.

Read More

And More