Υβόννη Μπόσνιακ: Το νέο ξεκίνημα και οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη!

Η μητρότητα έχει αλλάξει πολύ την Υβόννη Μπόσνιακ. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων πια έχει βρει το νόημα της ζωής της μετά τον ερχομό της μικρής Ελένης. Ο καρπός του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο την έχει κάνει να βλέπει τη ζωή της διαφορετικά και φυσικά στο μυαλό της έχει και το ενδεχόμενο ενός ακόμα μωρού. Άλλωστε ο σύντροφός της λέει τα καλύτερα για εκείνη αναφορικά με τον ρόλο της μαμάς.

Η Υβόννη είναι μια υπέροχη μητέρα, αγαπάει, χαϊδεύει, παίζει, φιλάει, προσέχει τα πάντα, τη διατροφή του μωρού, την καθαριότητά της, είναι πάντα δίπλα της και της κρατάει το χέρι. Είναι πολύ γλυκός, ευαίσθητος και ταυτόχρονα συγκροτημένος άνθρωπος η Υβόννη και το αποδεικνύει καθημερινά”, δήλωσε ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κυπριακό Down Town.

Η επιθυμία και των δύο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους έχει δημιουργήσει αρκετές φήμες γύρω από αυτό. Τον Μάρτιο τα media ασχολήθηκαν με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Υβόννης έπειτα από μία ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που παρερμηνεύτηκε.

Η παρουσιάστρια του Alpha είχε πει με αφορμή μία φωτογράφιση που έκανε η σύντροφός και μητέρα του παιδιού του Αντώνη Ρέμου: “Έχω ακούσει κάτι καλά νέα για την Υβόννη Μπόσνιακ. Η ίδια λέει ότι σύντομα θέλει να χαρίσει ένα αδεφάκι στην μικρή Ελένη. Εγώ έχω ακούσει κάτι καλά νέα. Εγώ δεν ξέρω. Μακάρι. Αυτά ούτως ή άλλως φαίνονται!”.

Η οικοδέσποινα του “Happy Day” μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει ότι υπονόησε εγκυμοσύνη και ότι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν είναι έγκυος ή όχι.

Το βράδυ της Κυριακής μία φωτογραφία ανέσυρε και πάλι τις ίδιες φήμες! Η Υβόννη πόζαρε μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στο Instagram. Πρόκειται για την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φοράει ένα λευκό φόρεμα που διαγράφει την περιοχή της κοιλιάς και έδωσε τροφή στα σχόλια!

Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της Υβόννης που μας διέψευσε ότι περιμένει μωρό. Σίγουρα θέλει πολύ να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι αλλά αυτή τη στιγμή δεν διανύει καμία εγκυμοσύνη.

Η Υβόννη έχει επικεντρώσει την ενέργειά της στη νέα συλλογή ρούχων που ετοίμασε και που φέρει την υπογραφή της. Σε αυτή τη φάση της ζωής της, δίνει μεγάλο μέρος της ενέργειάς της σε αυτή της την αγάπη ελπίζοντας ότι θα κερδίσει το κοινό όπως και με την πρώτη της σειρά ρούχων.

Read More

And More