Βγήκε το διαζύγιο για την Μ. Ντενίση. Νέο ξεκίνημα στο πλευρό επιχειρηματία!

Η Μιμή Ντενίση χώρισε και επίσημα πια με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Ο ίδιος ο δημοσιογράφις επιβεβαίωσε στο TLIFE ότι παρόλο που δεν έχει πάρει ακόμα τα επίσημα χαρτιά στα χέρια του, αυτές της μέρες είχε προγραμματιστεί η έκδοση του διαζυγίου τους. Ο γάμος τους ήταν πολύ σύντομος αφού δεν είχαν προλάβει ούτε χρόνο να κλείσουν πριν αποφασίσουν την διάλυσή του, ωστόσο η ηθοποιός κάνει νέο ξεκίνημα στην ζωή της.

Από ότι φαίνεται αυτή τη φορά έχει δώσει την έγκρισή της και η μητέρα της Μιμής σε αντίθεση με τον Βολιώτη δημοσιογράφο για τον οποίο είχε διατηρήσει επιφυλάξεις! Η Μιμή είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει με τον επιχειρηματία Μανώλης Κυπριανίδη.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει ήδη κάνει πρόταση στην ηθοποιό χαρίζοντάς της, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μπριγιαντένιο μονόπετρο. Η επισημοποίηση της σχέσης έγινε κατά την ονομαστική της εορτή ανάμεσα σε πολύ στενούς φίλους.

Η σχέση τους μετρά μερικούς μήνες αλλά έχουν γίνει αχώριστοι καθώς ταιριάζουν πάρα πολύ και είναι ευτυχισμένοι! Πρόσφατα έκαναν κοινή εμφάνιση στο Βελιγράδι, στη δεξίωση της πριγκίπισσας Αικατερίνης, η οποία γιόρταζε την επέτειο του γάμου της. Ωστόσο η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις 16 Ιουνίου, στα βαφτίσια του γιου του Γιώργου Ντάβλα και της Έλενας Μητσοπούλου, του μικρού Κωνσταντίνου.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου οκτώ μήνες μέσω κοινών φίλων όπου ο επιχειρηματίας έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του. Λίγες ημέρες μετά την αρχική τους γνωριμία της τηλεφώνησε για πρώτη φορά και αυτή ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα, που δεν κρύβεται αλλά και ούτε θέλουν να κρυφτεί!

Το ζευγάρι δεν θέλησε να απομακρύνει τον φωτογραφικό φακό όταν τους βρήκαν στη Λεμεσό, όπου η ηθοποιός είχε πάει με την συνοδεία του αγαπημένου της για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση δήλωσε: ”Η δημοσιότητα σε οποιαδήποτε σχέση μόνο κακό μπορεί να κάνει. Δεν πρόκειται να αναλύσω τη προσωπική μου ζωή. Και πίστεψέ με όποιος λέει πολλά για την ιδιωτική του ζωή, μάλλον δεν έχει. Μπορεί να ξαναπαντρευτώ μπορεί και όχι. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί”

Στα άμεσα σχεδιά τους όμως είναι σίγουρα ένα ολιγοήμερο ταξίδι στο Λονδίνο όπου ο επιχειρηματίας έχει μία εκπληκτική μονοκατοικία. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυσυζητημένη θεατρικη παράσταση που αναφέρεται στην ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση και την υπογράφει ο Μάρτιν Σέρμαν. Ο Σέρμαν μάλιστα έχει αφιερώσει το βιβλίο του “Aristo”, στο οποίο βασίζεται η παράσταση, στη Μιμή, την αδελφή της, τη μητέρα τους αλλά και την Μαριτίνα.

Ποιος είναι ο νέος αγαπημένος της ηθοποιού

Ο Μανώλης Κυπριανίδης είναι πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής, της μεγαλύτερης δηλαδή τσιμεντοβιομηχανίας της χώρας και η τριετής θητεία του θα λήξει στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το 2012.

Άνθρωπος με χαμηλό προφίλ που αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα ενώ λατρεύει το τένις, αλλά και τα φιλικά γεύματα σε παραλιακά εστιατόρια της Αθηναϊκής ριβιέρα. Εκεί, βρίσκεται και το σπίτι του το οποίο απέκτησε πριν από αρκετά χρόνια και ανήκε στην αδελφή του Αριστοτέλη Ωνάση

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ανάμεσα στους επιχειρηματίες που είχαν συνοδεύσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε επίσημο ταξίδι για τη διεξαγωγή ελληνο­τουρκικού επιχειρηματικού forum.

Read More

And More